Prečo ešte nespíte?

lost

alebo napustit vanu studenou rano a do vecera bude mat tak 22-23C :) teoreticky by mala nadobudnut teplotu miestnosti nie?

a to je ekvivalent teploty mora v chorvatsku v tomto case :)

bingham

takou studenou vodou...si musis hlavu umyvat len chvilku....ale telo toho znesie vela...o tom som sa uz presvedcil :D

lost

clovece ja mam vlasy kratsie ako 12mm v tomto case asi a nevie msi predstavit ze by som si tyzden neumyval hlavu / vlasy :)

ja to mam tak 2-4x tyzdenne , podla nudy :D

ale ak by som si mal vlasy fenovat, to by som si umyval mozno tak 1x mesacne :D

staci mi ked fenujem psa :)))

ojka

system, "co je zle moze byt aj horsie ..." :DDD horšie by už asi len bolo, keby nám ju ani zajtra nezapojili.... ach, ale už len týždeň a budem doma, teplá voda, sprcha, horúci kúpeľ, už teraz sa teším :DD

lost

ta studena voda je len o psychike.. neda sa umriet ked sa niekto sprchuje studenou.

ta studena ma viac ako 10C ;)

myslim ze takto v lete mozno aj 15C

pain management :)

ono by to malo boliet len chvilku, potom uz nie :D

system

3 x do tyzdna (niekedy viac, menej malo kedy) a nam nesla tepla voda max 3 dni :D takze tyzden to ti fakt nezavidim. ale vydrzala si tyzden vydrzis aj jeden de naviac ;) :) co je zle moze byt aj horsie ...

ojka

system, som myslela tak, že koľko x do týždňa si si musel umývať vlasy... lebo ked ich ma človek dlhé, tak je to dosť otravné stále vodu variť (-:O