Prečo ešte nespíte?

lost

system

horuca? alebo tepla? :D

tam je rozdiel :D

si predstav tie stare systemy ze .. sporchujes sa a ja splachnem WC.. tj. odoberiem prud studenej a ty sa UVARIS :D

ojka

inko, no veru, netečie, netečie, ak to bude takto pokračovať, očakávaj mojú návštevu, ktorú si mi tak núkala :DDD
len ho radšej neprovokuj :DD istota je guľomet...
nooo, moje meno? hm, tak lost môže byť Kevin, tak ja budeeeem, hm, poraďte mi, aké meno navrhujete? :D
lost, no jo, to by bol opačný prípad, nabrali by sme horúcu vodu a fúkali ju, kým trocha nevychladne na primeranú teplotu :D
jedlo? spolubývajúca mi tu akurat nuka arašidy :DDD ale už som si umyla zuby, tak nič (: ty si čo dobrého chytil pod ruku?

inko.

ojka, no to že on pozná moje meno bolo nechtiac.. on mi napísal na mail, a ja som nejak zabudla že tam mám vyplnené meno a priezvisko ... takže tak :)
a on je taký zlatýýýý..takže mmôžem provokovať a nič nevyzradíš binghuško maličký? :))
stále vám netečie tá voda? :D moja zlatá :) už to len nejak vydrž
ojka a ty tvoje ctené meno neprezradíš? keď už sa tu "všetci" poznáme? :D

ojka

binghi, tak dik :DD minulý rok sa mi stalo, že sa mi podarilo vytopiť 6 poschodí podomnou, a aby zastavili striekajúcu vodu, tak mi ju uplne odstavili, 4 dni bez vody,... no čo, chodila som vedľa na chlapčenskú izbu aj po vodu, sprcha, wc, všetko :DDD žena sa vždy vynájde a oni neprostestovali :DDD

ojka

lost, ty si rád umývaš hlavu studenou vodou? :DDD nohy, ruky, to sa dá zvládnuť... ale hlavu, to mi je dosť nepríjemnô
nooo, zmeňme radšej temu, lebo sa mi o tom aj snívať bude :D