Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, kdeže si to jeho meno vyčmuchal? (((: a teraz poďme, tvoje meno jeeee ....? :D
binghi, ver tomu, že by som ho veeeľmi rada vedela... aj lostove (-:O vlastne všetky,... i keď neviem, k čomu by mi to pomohlo, ale tak chápeš, ženská zvedavosť (-:O
system, to ani zo srandy nehovor, že by si zabudol ((: čo tam po ostatných, po smskach, potešia, ale dôležité nie sú... tak si sprav ty sám radosť, kup si niečo dobré na papanie, alebo inú vec, čo ti spraví radosť.... aleboooooooo budeš oslavovať zajtra tu s nami, i keď rozmýšľam, či to je vôbec nejaká výhra :DDD
inko, to nemyslíš vážne, ako to, že on tvoje pozná a ty jeho nie? tsssssssss, to čo sú za móresy :D
moje meno je boris vasilievsky... :D
:D ja som aj zabudol ze zajtra oslavujem :D nijako nebudem oslavovat neznasam tie sviatky narodky a meniny :D kazdy rok cakam cely den na esemesky a pridu mi max 3 :D potom som tyzden sklamany ze si namna spomenulo malo ludi. :P
systém, jasné že origoš meno :D
a binghamovo meno nepozná nikto:D ani ja..
ale martin to nie je :D
ej..ojka...ale zacinas preberat ich zle vlastnosti :DD...urcite nechces vediet moje meno :))
ojka: na tomto fore tie otocene pisma nefungujuuu :( (viem ze na facebooku funguju) :D
inko: co si cakala ? : www.youtube.com
?? :D:D:D O:-)
systém, však aj origoš meno je pekné... ako budeš oslavovať? (:
inko, no jo, chápem, chlapi, chlapi ((((: treba sa vžiť do kože ženskej :D
no to sú riadne hieroglify, škoda, že sa to sem nedá (((((-: