Prečo ešte nespíte?

lost

system no podla mna propagoval asi toto:

predstav si ze pozves domov suseda toho Dobrovodskeho a on sa ti vyserie v strede obyvacky..

cca to robia muslimovia v europe :)

chcu svoje prava, mesity atd.. AVSAk zabudaju na to, ze oni su HOSTIA !!!!

nikdy som nemal takyto nazor, no teraz si myslim ze MY- europania sme DOMA.. tak by mali byt ticho, ked sa nam uz snazia lizat zadnicu, tak nech si to robia podla nasich pravidiel :)

ale ked vlady davaju viac prav prave im, tak zbohom europa.. deti tu mat nechcem, este mi ich niekto obesi, lebo neurobia to co povazuje niekto za "moralne" :)

bude este sranda okolo toho podla mna..

co spravi dieta, ak chce na seba upozornit, ze ho nieco boli? zavola mamiiii, co spravi ak mami nepocuva? zacne plakat, co spravi ak mami stale nepocuva?

ojka

ono upútať ľudí sa dá aj iným spôsobom... mať svoj názor a chcieť sa oň podeliť s ostatnými je jedna vec,... ale takýto spôsob "upozorňovania" je chorý...
ja tvrdím, no a čo, že v europe su turci, indovia, či iná národnosť, ... veď aj moslimovia sú len ľudia,... slušní,.... ja v nich nejaké veľké nebezpečenstvo nevidím, lebo tak ako môže takto prepnúť kresťanovi, môže i nejakému radikálnemu moslimovi, hinduistovi, či vyznávačovi iného náboženstva...

system

cital som diskusie len tak v rychlosti, ludia tam pisu ze nazory nema zle, ze to urobil aby na svoje nazory uputal ludi a media. ale ake mal nazory som este nezistil, co propagoval konkretne a pod. vsade to pisu tak zlozito... ovsem ja by som mu dal trest smrti. nech si mysli kto chce co chce som za trest smrti a nehambim sa za to.

ojka

doživotie bych mu dala, žiadnych 21 rokov... ten človek si asi ani riadne neuvedomuje, čo spáchal.... to ked takému človek prepne... ach jaj ///-´:

lost

mne sa zda ze asi to bude ze "nepustime sem kohokolvek/kazdeho" alebo nieco take..

resp, kedze v nemecku je extremne vela turkov, asi preto maju len 1 bod a my az 90 bodov..

lost

en.wikipedia.org

Indoktrinace (z lat. doctrina, nauka) znamená úsilí zaměřené k slepému a odevzdanému přijetí určité doktríny, názorů či postojů, které nepřipouští diskusi ani kritiku. Někdy je provázeno nátlakem nebo hrozbami.[1]

ale vyhrali sme :D

tak bud sme najlepsi alebo najhorsi :D

na case mas aj nejake tabulky, z doho by sa to mozno dalo vydedukovat :))

www.cas.sk

lost

je to magor v tom zmysle ze zabijal obycajnych ludi, ale ma to vcelku slusnu psychologicku pointu..

mal radsej odstrelit zodpovedneho/nych a nie deti ci koho to srielal..

psychologicku pointu = vlady zabijaju ludi, ale nie tak okato a rychlo :) (zabijaju EU tradiciu, atd)

dalo by sa o tom rozmyslat :) aj historii sa daju tazit extrmne zaujimave fakty..

lost

system

ten clovek by si zasluzil mozno medailu :D
(je to sice extremista, ale vid kam nas tahaju vlady a kam tahaju Europu)

ale ja sa pytam, ako ze este zije? :D to mu dosli naboje? ci sa vzdal ? :D

asi mu len praskli nervy, nieco ako ten ujo s modrymi sluchadlami.. a coskoro mozno aj ine farby budu "in"