Prečo ešte nespíte?

ojka

lost, to je v pohode, je to tvoj názor (;
inko, aký bol dnes poker? nooo, a vieš prečo sú tu teraz chlapi v prevahe, lebo vy-baby ste odtialto dnes zdupkali a ste ma tu nechali :D ale ja sa nesťažujem (-:O

ojka

system, ja sa moc do náboženských (a toto väčšinou je) debát nemiešam, nerada, lebo aj tak si bude stále každý len to svoje hovoriť....
ja mám veľmi dobrú kamarátku - už moslimku, poznám jej manžela, rodinu, sú to veľmi fajn ľudia... opisuje mi, ako sa žije tam u nich, v egypte, saud. arabii... oni majú svoju kultúru, sú to fajn ľudia, ale ako hovorím, vždy sa nájde nejaká skupinka ľudí, ktorým prepne, sú veľkými radikálmi, vyhadzujú sa do vzduchu a neviem čo všetko možné... to je už podľa mňa choré, a normálny moslim takéto činy tiež odsudzuje...
ono, je to niečo podobné ako to, čo spomínal Lost s tými nášmi počernejšími občanmi... pár (aj viac)jedincov niečo vyvedie a už si ľudia robia o nich obraz ako o celej skupine...
ale na druhej strane, poznám aj veľmi slušné rodiny romov, mám tiež pár známych, kamaratky, študujú aj u nás na škole, slušní ľudia...
všetko to je len o mentalite ľudí, nič nie je jednoliate (;

inko.

:DD jaj jaké rehoty mám z vás :D chlopi :D icte už spať, zajtra sa dohráte :)
binghi, aj ty, šup šup... nie si hladný, smädný, nie je ti zima, bábätko? už je veľa hodín, rýchlo spať:)
kedysi boli v tejto téme iba samé baby+ bingham. a teraz ste tuším v prevahe:)

lost

ja som vedel ze ten prvy prispevok o nom a moj nazor si radsej mam nechat pre seba, inac vela ludi nebude mat chut sa k tomu vyjadrovat..

tak prepac ojka (a ini) :(

lost

nj... zeny nie vzdy maju zaludok na take veci :) ale hold, to ti zli ludia vyuzivaju :(

vid napr prepadnutie a nezabitie pachatela za to..

no obl by som blby ak by som ho nezabil :D

(i ked vela psychologov a bojovych majstrov by povedalo ze clovek (vacsina z nich, velmi velka vacsina z nich) by utocnika nezabilo, lebo by na to nemalo zaludok.

ale on ma zaludok na prepadnutie ;) v tom je ten rozidel..

no blba tema, asi dame "next track"? :D

system

my chlapi uvazujeme inac, ojka sa ani nezapaja do tej debaty. neze ojka mas na to iny nazor vsak ? :) zeny to beru vecsinou tak ze aj oni su ludia, maju pravo na zivot a niesu vsetci zly :) kdez to my muzi t berieme skor ako europa nase teritorium a neradi tu pustame inych... (obrazne povedane)

lost

ale pokial ludia nebudu debatovat a debatu odkladat, resp nemat na nieco taketo nazor, tak boli jeho ciny zbytocne.. (i ked tie boli ais tak ci tak, ktovie)..
ale aj tak nic nevyriesime :D
tak isto ako nikto nic za nas nevyriesi :)

uz len 4 pracovne dni ;) :P