Prečo ešte nespíte?

system

bingy diky :D tak sakra tu ho mate ! : systemQ4@gmail.com ! :D:D:D cakam od losta kvety a od teba flasku :P a ziadne vyhovorky ! :D

system

lost: zistil som ze je zo sovietskeho zvezu, cize nieje az taky stary, podla mna nema ziadnu hodnotu ale na ryby bude dobry :D (nie nechodim na ryby, ale niekedy som chodil a vybavu stale mam) :)

ojka

inko, jáááj, tak ty váľaš na dovolenke šuntičky.... tak potom ti prajem, nech ti to rýchlo zbehne (:
nooo, tak jasné, posielal teplú vodu poštou a došla, tak to celkom funguje, ja nenamietam, a dosť jej bolo, božský pocit (-:O
v BA hlásia cez víkend celkom fajn, ale tak to sa môže dovtedy 10-krat zmeniť, a dúfam, že u nás sa to zmení, lebo hlásia liať :D
inko, stav zasa vabank a prídi k nám :D

inko.

eh, partička pokru sa o chvíľu začína... tak sa tu majte pekne:)
ale isto si ešte prídem skontrolovať svoje bábätko, dávajte tu zatiaľ na neho pozor:)))

inko.

ojka, neee :D vlečie sa mi čas na dovolenke :)
práveže, čo by som dala teraz za to, keby som mohla byť v práci

na víkend hlásia znovu dážď? :) áááách..takže sa mi neoplatí handry sušiť? :)

a čo porábaš ojčika moja? hm? :) aké kšefty to máte s lostom? to ti mal poslať akože vodu poštou? :D to sú nápady :D skoro také trafené ako tie moje

ojka

system, tak to som teda zvedavá,... očakávam hlásenie potom :D
inko, ďakujeeeeeem, je to super (-:O ach, ale dívam sa na počasie, ja zasa dojdem domov na víkend, a tak má neskutočne liať... už bolo asi tej vody aj dosť...
ale neboj, zvládneš to... hovor si každý deň, že už sa to blíži, že je to už zasa o deň menej... uvidíš, ubehne to ako voda... či sa ti vlečie čas v práci?

inko.

čaute
už len 5 dní, ja už nevydržím..idú tu na mňa depky :(
no čo teda, neoslavujete? systém, veď nalej nie?
poďme sa hráááť:)
ojka blahoželám k teplej vode:D