Prečo ešte nespíte?

lost

nemozem kecat o jedle :D

teraz so mzjedol 100g cokolady a nie je to nic moc pocit :D vobec to nenasyti.. ved to je hroza :D

nedavno som mal maso a musel som sa so psom podelit

este tam mam nejaku kacicu, ale nechce sa mi to nacinat :D

lost

a to je dost divne, lebo technicky, ak si to tak vezmem, ze niekto uteka zo svojej krajiny, tak technicky je pochopitelne ze so sebou chce doniest aj svoje zvyky (technicky je to isty zvieraci pud), AVSAK.. ak ma silu na to riesit a presadzovat svoj nazor u hostitela, preco nema na to presadit ten isty nazor v domacej krajine..

co ak by sme my europania teraz chceli odist do moslimkej krajiny, pretoze by sa europa povedzme potopila (alebo stala neobyvatelnou)

prisposobili by sme sa? :)

system

ja si myslim ze europania by mali cestovat v ramci europi kdekolvek, no do europskych statov pustat moslimov s tym nesuhlasim, robil by som to ako v USA green card.

lost

ale zase, na druhu stranu..

co ak 2 zo 7 moslimov je OK a chcu sa prisposobit?

vdaka 5 zo 7 musia platit ti dvaja tiez.. lebo ista skupina ludi a to ani nemmusi byt vacsina BLBNE tak sa generalizuje a vyzera to ze kazdy blbne a aj dobreho DEmotivuju k slusnosti..

presne ako problem u nas s ciganmi.. ci ako sa volaju.. neverim ze viac ako 90% z nich je zlych.. ale predsa ich (a hlavne media extremne generalizuju) a doslova provokuju ku konfliktom..

avsak.. toto extremne podla mna DEmotivuje samotneho cigana na to aby sa snazil..

taketo generalizovanie plati aj mlady versus stary..

resp mlady versus kazdy iny :D

system

ja sa moslimov bojim, podla mna nieje dobre ked sa tlacia do europi :( , su to iny ludia, maju ine zmyslanie, tlacia sem svoje zvyky a tradicie a pozaduju tu aj svoje mesity a pod. nevravim ze na SK ale v europe je to tak. Tvrdo presadzaju svoje nabozenstvo a su ochotny prenho aj zomriet.

Je to ako keby europania sa pchali do afriky a zacali tam pozadovat aby im stavali krestanske kostoli, aby im zaviedli skoly a pod. je to trocha vrchol podla mna, na slovensku to robia madari. (nic proti ale je to tak)

lost

uz aj rakusan sa postavil na prostest proti tomutu tak ze sa na vodicak odfotil so sytkom na hlave :D:D:D

ale zaujima ma, preco media pisu o

lost

priklad:

preco mozu mat muslimske zeny zakrytu tvar? skuste vy ist so zakrytou tvarou do banky a uz sedite :)

dalsie extra prava pre HOSTI..

prikladov by bolo nekoncne vela.. (skuste sa na ulici pobozkat so svojim muzim/zenou v muslimskej krajine, potom zacne party zivota ;)

a teraz nech mi niekto povie, preco by sme MY mali ako HOSTITELIA byt ustretovejsi :))