Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

lost, nekaz mi kšefty..žiadne vyjedanie z hrncov..s tým nepochdíš :DD chceme zarobiť nie? poslúchaj:)

spievať? to je jedno čo:D ja neviem spievať ale napriek tomu to robím strašne rada :D a v aute ma nikto nebude počuť :D

chalani ja som sa v traktore nevozila, iba v trambuse :DDD na tých sedankách to parádne nadhadzovalo

systém, ty si z východu? :D to som nejak nepostrehla :) dobre dobre, už su máme pomaly všetky kraje :D

lost

no ja by som sa krvopotne poual tu pokutu vykeca este predtym ako nasadnem do ich vozidla :)

ale ja uz 1 cierny bod mam (a ten bol nefer ale nevadi), este jeden a potom treti bude byebye :D

ale tak, staci mat pri sebe vysoku hotovost :)

vies to je vtipne? v azii ti staci 5 eur, (ano pat eur), a mozes ist aj 200kmh.. a nic ine ako -5eur sa ti nestane..

ak by som mal byt uprimny, nebyt loimitov na cestach, nemal by som dovod ist rychlo.. ale kto by dotoval ropocet potom vsakze :)

btw to sme tu len dvaja ? :D

lost

este ma zaraza to, ze preco policajti pri 190kmh na dialnici cakali kym pojde 221 :) dosiel im dych ? ;)

pri 190 by nedostali 650 totiz.. pekne od nich.. necudujem sa ze mam sklony k podobnym rychlostiam :D provokacia :D