Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
surodenec moj "milovany" cele dni cumi sproste serialy :/ jo mam obmedzeny. tak musim cakat kym to neklesne aby isiel rychlejsi, ale proste neda si povedat uz ked bolo vela som hovoril nech dava bacha a mala na haku a problem je v tom ze jeden den bez serialu vydrzi a potom ked klesne tak zase si kukne nejaku cast a sme tam kde teraz :/ lebo debilovi nevysvetlis
system, tak vitaj v klube :)
v niecom sme na tom rovnako..
az na fakt, ze ja som sa s tym stereotypom uz fatalne zmieril..
ako v tej ceskej komedii:
Pávek: Vy jste se zase kochal, že jo, pane doktore? Vy jednou špatně skončíte, pane doktore.
dr. Skružný: To každej, Karle.
(ehm ale toto nie je to co som myslel, netusim co som presne myslel)
alebo:
Jeď do Pelhřimova a prohlédni si krematorium, ať víš, do čeho jdeš.
do ceska ma netaha nic ale v mojom okoli praca existuje asi len tam. s tym youtube si robis srandu ? ved mi to bude nacitavat 30 minut omfkg :(
system - www.youtube.com
no jak ste zrazu vsetci stichli. ale sak jasne na to sa neda nic odpisat...
tak mozem povedat viac ale nepovazujem to za prinosne, lebo aj tak sa mi neulavi. v skratke ma uz vsetko a vsetci seru dpc, som podrazdeny z toho ze som cele dni doma, s debilneho stereotypu, ludia si o mne myslia ze som sa zmenil lebo mam striedave zmeny nalad. nudim sa cele dni, dnes nam nejde net lebo niekto v mojej blizkosti pozera filmy a prekrocil kvotu. slimacie tempo pri nacitavani stranok ma vie totalne nasrat, teda nemozem si pustit ani hudbu lebo ziadnu v PC nemam (pocuvam radio cez net alebo youtube) ale sr*t teraz na to. Nemam brigadu, nemam prachy , nemam zenu hlavne ze mam pokazene auto dpc :/ samemu sa mi do ceska prezivat ist nechce (jo prezivat lebo tam h..o zarobim) i ked doma ma vsetko serie. Proste uz tu tvrdnem mesiac, tak dlho som bol doma asi pred 2 ma rokmi naposledy. jo a rady chod cvicit, chod von a neviem co. ved aj chodim ale stale je to o tom istom. pride mi kazdy den rovnaky (s nepatrnymi zmenami) ako keby sa vsetko tocilo v 24 hodinovej slucke :/