Prečo ešte nespíte?

123nezufaj

ojka spolubyvajucu pozdravuj a jej odkaz, ze nech si nezvyka ist skoro spat lebo ta nam berie :D ale nie len sa vyspite obe dobru noc zdraviiim :)

lost aj mne to niecim zavanalo, ale povedal som si nenapisem mu nic lebo ho este aj ja rozculim :D

lost

system - no ono nie vzdy cloveka nieco bavi.. napr kecat.. pisat.. citat.. jest.. cokolvek... tak vtedy hold.. asi treba byt ticho :) aj ticho pomaha.. ked uz ani hudbu nevladzes pocuvat, tak aspon to ticho :D

lost

system

tak ten den skor ci neskor skonci :)

zalezi len na tebe kedy ho ukoncis, zaspanim :))

alebo si vykradol banku? :D

"nemozem vam povedat viac,"

to znie prilis podozrivo :)))

ojka

kokšo, to je rýchlofka - spolubývajúca už ide spať,....tak sa s vami na dnešný večer musím rozlúčiť,...som normálne zošokovaná :DDD
tak sa opatrujte, posluchajte a nebite sa (;
system, keep smiling (; bude to dobré(:
pa

123nezufaj

system mas zlu naladu vidno to aj ked ta to uz mozno ani tu nebavi tak my s ojkou sa o teba aj tak postarame :D

ojka na vikend momentalne ja osobne nemam ziadne plany :) ale ak bude pekne pocasie urcite nieco vymyslim :) niekam sa ist opalit by nebolo vôbec zle slnko som si uz neuzil cely jul. Ty mas nieco konkretne uz na plane?

ojka

systém, ty tajnostkár, ale budiš, bude po tvojom,... psssss.... (; snáď sa na to rýchlo zabudne, resp.vyrieši (;
a čo zajtrajšie plány? pomaly sa zvíkendieva, čo vy na to? (:

123nezufaj

system kasli na to :) tak ako ojka povedala tu si sadni a ideme kecat hned bude lepsie :) my nemame v plane ta zlostit :D ale ked sa mi to nahodou podari tak sa nezlosti :D :D

123nezufaj

No nevidel som dvojku, ale môze to byt zaujimave :) Pozvem ta rozpravku? To znie romanticky :D

System a coze mas blby den? Zena zlosti? :D