Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Inko.......obcas sa mi nechce verit,ze si to ty..........to INKO pred par rokmi co malo zmysel pre humor a rado si zaspasovalo .
Prides mi nejaka mudrejsia :)
lost:)
vsetko po starom,len par znamych zmenilo nazor na svet :))
Ojka.......ty zlatinko:) No budem sa ja snazit a budem skusat okoloiducich :)))
Kua!!! Clovek tu nie je par tyzdnov a zrazu kolko chujov sa ukaze so znamych na tomto fore!!
:)
inkoooo (((((((:
www.youtube.com
Nechcem byť abstinent a nehovorím len o pití
fanatik, politik a nudné reči o prežití Niekto sa pokúša povedať mi že je iný
ale ja viem, všetci ste rovnakííííí.....
maroš, zlatenko, no vitaj medzi nami, dúfam, že tú dlhšie vydržíš a že sa zasa nevyparíš kade tade (;
inko ?
hmmm...hmhm...som abstinent, aj keď nemusím...smrtka si na mňa zuby nebrúsi...má ma v paži, keď si líham..na druhý deň zase vstávam... a ruky rozpažím...
vyzerám jak dáky blbec na pláži..mne to nevadí, mne to nevadí
Maros75
Dnes 21:38
68.195
Dik!!!!!!!!
Ma asi poznate,ale nemam sil pisat sem!!
Rad by som pozdravil kopplet zostavicku a aj tu zostavu,co mi nadrza obcas :)
Ved niekto vie o kom hovorim :))
Fakt ti dakujem a ...............tesi ma to ak niekto suhlasi s mojim nazorom :)
Je blbe verit kazdemu a vsetko a hlavne verit v nieco cim nikdy nechcem byt a nebudem.
nezufaj, vytúžený relax? z teba tiež ťažko zarábajúci chlap? (:
moje plány na víkend? no ak počasie dovolí, tak mám na pláne zoo - sa mám stretnuť aj s kamaratkou, čo som dlho nevidela a jej manželom (-:O
lost, inak, čo sa týka tej pošty, ja som sa prvý krát tu v BA stretla s tým, že oni majú "letný-prázdninový réžim" :DDDD
ojka
no jeden obchod mi mal poslat nejaku drobnu elektroniku a oni si davaju teda na cas.. [pride to v pondeliii] no a posta.. otvorena do obeda :D to co je :D:D:D
to mi pripomina urady... 2, maximalne 3 dni do tyzdna a aj to mozno 4 hodiny dokopy.. a 5 hodin trva kym sa clovek niekedy dostane na radu :)
ja to uz robim tak, ze pridem, spocitam ludi, ak je ich viac ako 6, koniec... ak ich je 5 a menej.. pockam par minut..
takto mi to zvacsa na 7x (a menej) vychadza :D
ak zanedbame ze cesta = cas tiez :)))