Prečo ešte nespíte?

123nezufaj

Ale ojka pohol som co by som nepohol :) aj dvoma prstami :D ale teraz vytuzeny relax a trebalo by si robt nejaky predbezny plan na vikend co ty na to?

ojka

zdravíčko (:
inko, nooo, tak ty buď sem chodíš moc neskoro, alebo ja sa vždy vystratím nejak skôr (-:O ale myslím, že skôr to druhé (;
nezufaj, tak to vieš, ja sa vytratím niekedy skôr z kolegiality, lebo jedna spolubývajúca vstávava ráno o piatej, tak ju to skôr ťahá do postele a predsa len, zaspáva sa lepšie, ked je pozhasínané, všade ticho a môže sa na noc otvoriť balkon...
len čo z toho, že druhá spolubývajúca, taká kolegialna zasa nie je :D tá chodí jak tank, či ráno, či v noci, nezájem, že tu niekto kvázi spí....
system, no ja len dúfam, že si si nemyslel, že som sa vytratila kvoli tebe (; ty si vysokoškolák? kedy ti začína semester? (: cez semester si mal niekde brigádu? inak, buď rád, že ti vôbec nejaký net ide, aj ked pomalunky... niekedy sa inak ani nedá... ja sa nad takým už ani nepozastavujem (;
nooo, a von chodievaš s kamaratmi? však ked sa ti každý deň zdá byť taký rovnaký, tak sa sem tam zoberte napr. niekde na turistiku, sa prevetrate, budete vonku... bude fajn, už sa aj počasie pomaly napráva ((: neboj, hlavu hore,.. (;

lost

aaaaaaaaa zas som tu zostal sam :D

takze takto to vyzera vo vesmire :)

ticho a tma a ticho a tma a samot(m)a :D

sranda... cize takto by to vyzeralo na opustenej planete :D

hmm

lost

neviem preoc hccel prist :D asi na pivo :)

no a ja ako... nic moc.. stereoptyp.. adrenalinovo.. nuda :)

a ty ako ? :)