Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ale ojka pohol som co by som nepohol :) aj dvoma prstami :D ale teraz vytuzeny relax a trebalo by si robt nejaky predbezny plan na vikend co ty na to?
nezufaj, ty si si urobil dnes sviatok? si ani prstom nepohol? (:
Piatoček sviatoček ci ako? :D
lost, veru už piatok, nejak rýchlo to uteká... hm, sa ti nepodarilo povybavovať všetko ako si plánoval?
zdravíčko (:
inko, nooo, tak ty buď sem chodíš moc neskoro, alebo ja sa vždy vystratím nejak skôr (-:O ale myslím, že skôr to druhé (;
nezufaj, tak to vieš, ja sa vytratím niekedy skôr z kolegiality, lebo jedna spolubývajúca vstávava ráno o piatej, tak ju to skôr ťahá do postele a predsa len, zaspáva sa lepšie, ked je pozhasínané, všade ticho a môže sa na noc otvoriť balkon...
len čo z toho, že druhá spolubývajúca, taká kolegialna zasa nie je :D tá chodí jak tank, či ráno, či v noci, nezájem, že tu niekto kvázi spí....
system, no ja len dúfam, že si si nemyslel, že som sa vytratila kvoli tebe (; ty si vysokoškolák? kedy ti začína semester? (: cez semester si mal niekde brigádu? inak, buď rád, že ti vôbec nejaký net ide, aj ked pomalunky... niekedy sa inak ani nedá... ja sa nad takým už ani nepozastavujem (;
nooo, a von chodievaš s kamaratmi? však ked sa ti každý deň zdá byť taký rovnaký, tak sa sem tam zoberte napr. niekde na turistiku, sa prevetrate, budete vonku... bude fajn, už sa aj počasie pomaly napráva ((: neboj, hlavu hore,.. (;
to som nejak nepostrehla s tými adresami :)
hej? a prečo ťa chcel navštíviť? :)
lost, či josh... a ty ako? :) nespíš ešte? :)