Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
bing tu mas jednu letnu :D
www.youtube.com
oujeeeeeeeee, gitarista to už zabalil, rysuje sa nočný kľud, žeby som to riskla a skúsila spať? ráno vam poviem, kedy sa mi podarilo zaspať :DDD
GN, chlapi ((:
lost,noooo , však seriozne vypni, zober voľno, urob si program, rodina, kamarati, príroda, zábava, uvidíš, žiaden net napr :D
system, čo sa ti nepači na našom songu, to je naša hymna aby si vedel :DDD lost, nože povedz mu, že je to tak (-:O
binghi, fíííha, ty dnes v noci riadne žiješ, jaká rezká muzička (;
lost to zabil teraz tym songom :D
myslel som avril ale nechcel som urazit ojku tak som to tam nenpisal konkretne ale lost ma to teraz donutil prezradit tak neva no :D a tak dam aj ja nejaku " letnu " :D : www.youtube.com
:D
ojka
nj pauza.. to je zuajimave slovo :D este si nepamatam kedy som dobrovoelne zobral pauzu na tyzden :D vzdy ma do dovoleniek donutili :)
a cert to vem.. ale vzdy sa situacia tak zapletie ze neviem kedy ten tyzden zobrat :) i ked.. mozno raz vstanem, pomyslim si ze "tyzdeeen volna" a bude tyzden volna :D ako som dnes systemovi napisal :D tak hadam ten den bude este toto storocie :D
a co taketo nespacikovia... :)...dnes specialne pre lauru....
lost, nuž je ti tu s nami dobre (-:O keď to tu miluješ, nie je čo riešiť :DDD ale sem tam pauzička nezaškodí, takže, ked sa budeš na to cítiť, tak kľudne vypni celý net aj na týždeň (;
lostík, až mi srdéčko poskočilo, ty vieš ako človeka potešiť *-:
noooo, tak nie som zasa posadnutá gitarovkami, ale samozrejme, sú niektoré očúvateľné pre mňa (: