Prečo ešte nespíte?

ojka

ahojte (:
inko, perfektné počasie, nie? :DDD ale aspoň nie je také dusno a horúčava jak po celý deň, príjemné schladenie, keď tak fučí navyše... i keeeeď zajtrajšiemu počasiu sa zasa až tak moc neteším (-:O inko, ale neboj, cestu určite nejak zmákneš...
jajka, u mňa v petržalke dosť fučí ((((: ale aspoň sa bude v noci lepšie spať (-:O
binghi, a ty sa bojíš vôbec niečoho? (:
zuzic, no ahoj kočka, rada ťa tu vidím. Rozmášľala si, že by si aj cez net kupila? či nie? (;

zuzic_

no urcooo blondacik:D:D teba tam potrebujem najviac:D
zabudol si??..ja pojdem do klastora radsej jak zit s chlapom!! este som nezmenila nazor ze vsetci su kreteni:P (ale velka cest vynimkam;) lost napriklad:D tymto ho velmi krasne pozdravujem;)

zuzic_

ked sme pri tych obchodoch..baby, neviete kde by som nasla..hm ako sa to vola..viete take ako štóla na stol? dekoracia na biely obrus co sa dava..okrem domacich potreb. a kolko asi stoji..

zuzic_

jaa sa nebojim nicoho!!!:D s vynimkou pavukov, chrobakov, tmy, burky, duchov a veci nemdzi nebom a zemou :D :D
ajeje inko ty cestujes do BA? :D sak to tam bude tiez o chvilu burka ne? :D ...zajtra som cela ist aj ja ale vzdala som to:/

jajka001_

ved praveze aj ja, inko. bingi mi poradil jeden obchod tak ho pojdem omrknut, celkom pekne veci tam maju co som pozerala na nete