Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

nezúfaj, počkaj, tá polročná pauza bola nie dodnes..ale dávnejšie... veď ja už som si tu s tebou písala (inko.) to som ja :D

vlastne od začiatku prázdnin tu straším:)

no, 23 máš.. super, tak to ťa berieme však banda? :)

máš pravdu, vedia rozosmiať:) vedia pomôcť a dá sa s nimi o všetkom..preto to tu mám tak rada... ja už ani na sociálne siete nejak nechodím...tu je to také priateľské a dosť úprimné, tým, že je to anonymné sa nikto nejak na nič nehrá a to mi vyhovuje:)

bingham

lost...a toto je pre teba...tvoja srdcovka... my namen is tarzan...i am jungle man....come baby come i will take you for a swing :DDDD

www.youtube.com

123nezufaj

:D tak to spadam dokonale do vasej vekovej kategorie :D mam 23 rokov :)
Bolo Ti smutno za starou partiou a aha vyplatilo sa sem prist aj po pol roku, ze? Lebo vidim, ze si vysmiata :) lost, system a spol. tí vedia rozosmiat co?
Nieco o sebe pekne mam napisat? :D Strasne o sebe nerad rozpravam lebo je toho vela pekneho a potom to vyzera, ze sa chvalim :D
A to mas odkial, ze si hladam nevestu? :D

[zruseny1]

nezúfaj, ja som tu s menšími prestávkami asi 2,5 roka :D mala som cca polročnú pauzičku od zdravia :D potom mi začalo byť smutno za starou partiou, ojkou binghim atď tak som sem nakukla znovu:)

no tak prezraď či zapadáš do našej vekovej kategórie ...my tu máme 22-23 rokov :D iba bábätko systém má iba 21 sa mi zdá :))) ty máš koľko? a povedz nám niečo pekného o sebe... vieme zatiaľ iba to, že si hľadáš nevestu :D (ehm..ojka, počuješ? :)

system..ta zvučka...fuj... zase sa mi chlpy zježili :D

123nezufaj

Inkognito ahoj dakujem za ozrejmenie :) ked sme uz pri tom ty si tu ako dlho?

Ked pisete, ze ste akty X pozeravali ked ste boli maly tak mi to asi vychadza tak, ze ste moja vekova kategoria :D :D zalezi uz len ako kto vnima to, ze som bol maly. Ja som maly aj teraz este niekedy lebo v chlapovi asi navzdy ostane aj kusok chlapca :D

[zruseny1]

zlatíčka :) dobrú chuť k nedeľnému obedu želám :)

nezúfaj..systém je tu očosi dlhšie než ty:)
máš pravdu, tie kalendáriky od ojky sú strašne milé :)

ojka, ja som si grófku "Eržébeth" :D kukla, hmmmm a nepáčilo sa mi to :D

a akty X som nepozerávala..keď to bežalo v TV som bola ešte malá... a bála so sa už iba tej prvej upútavky :D