Prečo ešte nespíte?

123nezufaj

No popravde som unaveny aj ma mierne boli hlava spravne by som si lahnut ist mal, ale este trosku pobuntosim :) Zajtra skoro rano nevstavam tak môzem ponocovat. Sice aj ked vstavam rano tak pomočujem eeeeehm vlastne ponocujem :D :D
Vydrzis to tu ojka somnou?

ojka

nezufaj, ja to dnes veru nevidím na dlho, ktovie dokedy to tu banda vydrží. Čudujem sa, že som ešte nezaľahla :D a čo ty?

system

existuje, kamos minule leto natieral drevene chatky alebo dosky nejakou farbou, alebo zbijal palety, alebo stahoval nejake skryne podla toho co trebalo a ten ujko za ktoreho robil ani neprepocitaval € na hodiny len tak povedal ze : " aaa robil si umna priblizne mesac ta tu mas 170 € " v prepocte ho to vyslo pod 2 €/ hod. a to fakt na moj vkus makal od 6 rana do obeda. Tu unas je teraz taka moda ze vsade chcu len na absolventsku prax aby nemuseli platit ani cent a mali vypomoc. preto tu absolventsku prax neuznavam, po pol oku kopnu do rite a zoberu si novych.

bingham

150 euro mesacne ????...take hadam ani neexistuje....tak pokial...sa da...skus hladat dalej...lebo toto je fakt...tragedia...

system

fakt, a nebudem obit nejaku hlupost jak otrok, za 150 € / mes. Az tak hlboko som neklesol, to sa radsej budem doma vyvalovat v posteli.