Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no fuf..dobre vďaka :)) mám ešte asi 20 min. na to aby som sa rozhodla či idem, či nie :D takže keby sa do pol hodiny objavilo nad BA nejaké tornádo..tak mi jajka musíš dať vedieť :D
aspon teda tu v petržke.
za malo :) nie nevyzera to vobec burlivo. tak cca pred dvomi hodinami tu dost fukalo ale nic z toho, ledva trochu poprsalo. a v dialke par bleskov, zo dva slabučke hromy.
jajkaaaa..Ďakujem..čiže o takej pol desiatej tam nebudú hromy blesky? lebo ja som z búrok posr....
no nič... ja sa asi zvrtnem a budem musieť zvládnuť noc v prázdnom byte..... ešteže ho má sestra kúsok od železnice :D
prší tu. ale ani moc nefuka. celkom fajn.
nezufaj..nechodila som sem pretože v tom čase sa tu v každej téme brutálne hádalo... a liezlo mi to na nervy :D a potom som mala dosť práce v škole..a potom aj môj milovaný bingham sem nechodil, tak ma sem v podstate nič neťahalo :D
no friško friško mi niekto povedzte či aj v BA to vyzerá na takú smrsť ako u nás...lebo neviem či mám nasadnúť na vlak, či nie.... či prespať v sestrinom prázdnom byte a tam sa sama báť v búrke...bože bože... práve teraz keď som ovešaná cestovnými taškami sa takto počasie pokazí :(((
ľudiaaaaaaaaa..!!! aké počasie je v Bratislave? :(((
Tak inko :D s kym si ma ty môzes tak pliest? No neviem ci som tu spominal, ze zufalo hladam zenu o tom dost pochybujem :D Nevravim, ze nie si od pravdy daleko ved aj tu som pisal, ze mi chyba laska, ale zeby som ju zufalo hladal to nie :) Skôr chcem nieco co bude naozaj prave. :D Aj som sa pokusal tu zalozit miestnost zoznamka ci co, ale neujalo sa to :D
Aha tak uz rozumiem ako si to myslela s tou prestavkou :) A smiem sa opytat preco si tu zrazu prestala chodit?
áá..ja už to vidím...bingham má zase raz jukeboxovú náladu :D
výber zase nesklamal:))) tvoj repertoár nemá hraníc :)
ale veď sa kľudne pochváľ, nehanbi sa:)))
prepáč, tá nevesta mi nejak ušla :D ale raz si tu spomínal, že zúfalo chceš už nejakú frajerku, nie? ale je dosť možné, že si ť zase s niekým pletiem :DD pre mňa typická vec