Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Musim bezat tak sa lučim a ty Inko uz tiez chod domov :) doma si oddychni. Ahoj :)
Ale nie nevolam sa tak takze ja Ta za bosorku nebudem povazovat :D Ale ked si tak prisla na chut countryrocku tak by si mohla prist kludne na chut aj mne :D :D
:DD haha..ani by som sa nečudovala keby si sa tak volal :D už ma tu veľa ľudí označilo za bosorku :)
a tie piesne..no ja som skôr na také čo sa väčšine nepáčia, alebo sa hrali pred veľa veľa rokmi :))
napríklad také mumford and sons... hehe ani neviem ako som takému countryrocku prišla na chuť :DD
:D :D :D a na co ty hned myslis :D co ak sa ja volam Tono hm? :D Chces byt podomnou? :P
Ked Ti youtube pôjde tak si potom pozries su to pesnicky lost chcel vediet co to je zac :) mozno sa ani nebude pacit tak nemas co lutovat :D :D
Dufam, ze sef bude stedri za tie nadcasy co si vykonavala minuli tyzden hm? :) Vies ako sa hovori milion hodin milion korun :D
teoreticky by som mohla ísť už aj teraz..vziať so sebou všetky 4 firemné telefóny a ak by niečo prišlo, vybaviť to z domu :D
ale práve som si z tašky vytiahla časák, tak si tu ešte posedkám :D
to mám odplatu za tie minulotýždňové dvanástky čo som ťahala :)
no vidíš, tebe zdravie ide, mne youtube stále nie..si ani neviem pozrieť tie videá čo si sem dal
špe špe špe špe špenát:) fakt som pod tónom? :D ale já žádného Tóna neznám!!
Tak predsa si este v niecom sikovna :D vies spievat :D teda aspon mne sa to tak zda :) sice ten refren spe spe spenat bol trosku pod tonom, ale inak dobre frazovanie :D :D
wrrrr to nie je dobre ak nas internet neposlucha :) No, ale uz sa to zlepsilo uz mi aj stranka zdravie nabehne :D :D
neverim, ze uz nie si v nicom inom sikovna hm? :) Kedy prides domov z prace?
což takhle dát si špenát:) špe, špe, špe , špe, špe špenát?:)
no to je hrozné keď ani v práci nie je čo robiť...grrrrrrrr...
nezúfaj..myslím že už v ničom :)
prečo sa nezaregistruješ inak?
mne zdravie teraz fičí dobre:) zato youtube nie :D
lost je tazko nieco vybrat je toho vela krasneho :) ja tu hudbu prezivam :) niekoho to môze nudit :)
treba si to len v klude cele vypocut je to o emociach fakt a super sa pri tom premysla :)
Inko ty si sikovne ziena :) v com si este tak sikovna? :)
Inak mi nejako blbne ta stranka to aj Vam alebo iba mne?