Prečo ešte nespíte?

Weva

Toto mi tu straaasne chyba, taky ten sozonny feeling, tu nic take ako trh u nas nie je, ked vidim tie ananasy a manga na tom akoze trhu je jasne ze to nie su ludkovia co to rano zbierali niekde na vlastnom...

A leco je taka genialna sezonna vec - tu len tie kalifornske papriky, bleeeeh :((( Alebo ze varena kukurica :)))

No idem teda, vyber je v pohode a plati sa cash (nie na listky, takze neobjednavame ale kto prv pride ma najvacsi vyber)...

Idem na vec, zatial pa... takze ty teraz das rannu rozcvicku?

123nezufaj

:) Aha ja som si myslel, ze uz den dopredu si objednas co chces jest na druhy den :) vo vyvarovniach to tak myslim byva :) ale urcite tam je viac jedal na vyber tak si z toho nieco len vyberies :) ja Ti len môzem popriat dobru chut :)

No jasne, ze som si to navaril sam :) ved to aj tak chutilo fajne :D Ale nie no sme zavarali leco a zvysili sa este paradajky aj papriky tak som si urobil cerstve :) to boli Wewka akoze ranajky :)

Weva

este netusim, chodim tuto do takej vyvarovne, tak sa necham prekvapit, co nam tety nalozia...

Ale leco s vajickom by som si teda dala - mnam... si si sam doma navaril predpokladam?

Weva

jaaaj ale ved nezufaj nezufaj, ja som mala prepnute aplikacie - uz som si to spravne nastavila a cely svet sa roztocil v pestrych farbach :)))

(este ten obed poprosim a som pripavena na poobednajsiu smenu)

123nezufaj

Cely cas sa na Teba tak pekne usmievam chces mipovedat, ze si nemala dobru naladu? :D ach jaj kde su tie casy ked som bol este mlady, pekny a som sa usmial a dievcata boli hotove :D