Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
:) tak nás pekne ochraňuj, lebo mnohým tu vŕtame v hlave ako tak pozerám :)
Boze, to je dnes zas den :)
Este ze tu mame takuto temu, kde sa mozem postazovat :)
Laurina a co keby si nas tak nenatahovala a prezradila to sama? :) Je tazke to uhadnut :D
Chlapci pred vypovednou lehotou si treba prejst vsetky poistovne a kde daju najlepsiu cenu tak tam treba ist by ste neverili ake môzu byt rozdieli. Je to PZP tam toho vela nenavymyslate tam treba len cenu spustit co najnizsie. Ak by slo o havarijnu poistku tam by som si uz prihliadal na kopec inych veci ako len na cenu.
presne presne, cim si mladsi tym viac platis, dost veci to tam ovplivnuje aj ci si mal nehodu uz a pod. ale hej nahovno system malo by to stat rovnako pre vsetky vekove kategoria a nie este v tom robit rozdiel :D a slovom zlostis som myslel hnevas :D
ale to mas draho hej...
nedavno som videl taku online PZP kalkulacku ale teraz netusim kde to bolo... je tam nejaka netfinance stranka, ale tusim to su ti co ti za 1-2 dni poslu email to je onicom.. vyplnovat tak vela veci :D
ja som za 1.6 platil 250e lebo som bol amater ze som to v bazare poistoval, no dalo sa to myslim za 120 alebo 170.. cize 1.3 by mohla byt mozno aj lacnejsie :)
ale vela robi aj vek a skusenost vodica aj pri tom si davaju velku maržu. Kedze sme vsetci mladi tak potom aj ta poistka tak vysoko vyzera :D