Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Macca, čo vyhrala naša Wewa? (: taaaak, potom gratulujem (;
ty kokšo, tu niekto cez deň aj maká okrem mňa? ste to tu riadne zapísali:DD inko, to čo za lážo-plážo tam máš :D
hm, mne dnes inak nebolo až tak chladno, ako vy hovoríte (: bluzečka, nohavice, sandálky a všeeeetko je oukej (:
nezufaj, a ty odkiaľ vieš, že reálneho mám ? (((((-: ty si jak dobre informovaný (;
inaaak : "sa tu nezvykne parit kazdy s kazdym, ale akosi sa mi tomu nechce verit :D"... čo je na tom neuveriteľné? :DDD
system, a to si chytil podvozok, keď musel ísť na "operáciu"?
Wewa, dobre som zachytila? Belgicko? fiha, sa ti tam nejak zapáčilo a ako dlho si už tam? (:
Lauri, tak aspoň ty si sa dnes tvarila, že makáš? nenechala si ma samú v štichu? :D
inko, so SAPom nemám žiadne skusenosti //-: a to odkiaľ máš takú ponuku práce? Potom nezabudni, čakám foto topánočiek (; ked už tie ihly rozsievaš :D
Lost, a na koľko percent si spokojný s dnešným dňom? či dnes už nerátaš? (:
:)? Zeby som prvy raz v zivote nieco vyhrala?
koniec všetkej srandy, nám tečie úplne hnedá teplá voda v kupeľke,... nieeeeeeee.... dúfam, že sa to dá do večera nejak normálne do poriadku....
no vsak ale lost Ty nemas problem pisat 5x za sebou :) a F5 sa stlaci jedna radost ... no dobre, ja sa necham prekvapit
Eeeejha, aká vzácna návšteva,ahoj Macca (: tvoja dobrá nálada graduje v závislosti od rozdávania banov? to je zlaté ((((((-:
a ahojte i Inko, Nezufaj, Lauri, Wewa, System,Lost, srdenka moje, neplačte za mnou, už som tu pri vás ((: *-:
noooo vies, mozno som v inom casovom pasme a tu je prave nadranom :-))) ... Tik-tak-tik-tak...
Takze kym to nepadne sedis tu s nami??? Ina motivacia :)