Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no pred rokmi mi museli vytrhnut sestku... tak teraz je tomu uz 4ty mesaic snad ked sa mi tam snazili dat implantat :)
len to malo strasne vela faz..
najskor vyvrtanie do celuste.. potom tam znovu otvorili a zaskrutkovali nieco ako skrutku, aby sa dasno prisposobilo, potom este raz a teraz tusim ze s CEMENTOM to tam zalepili :D ... tu korunku :) teda aspon take nieco som pocul :)
wewa, moc dlho ste tých 27 tisíc naťahovali d-:
uau, tak to pekne, pekne, a čítala som, že i bábo na ceste,... gratulujem, držím palce nech bude všetko v poriadku (;
lost, takže u uja zubára všetko v pohode? či máš nejaku okúzľujúcu zubárku? ((-:
ozaaaj, system, kedy budú vysledky z preventívky? všetko ok?
Lost - zaskrutkovanie, alebo zacementovanie implantatu???
ojka, dnes... no dnes som mal len 1 ciel a to prezit zaskrutkovanie, alebo zacementovanie :D implantatu :)
cize 100% :D
ale to nie je taka stupnica ako v tu sobotu :)
vtedy to krachlo niekedy na 10% ale 100% sa tazko dosahuje, tazko povedat co je 100% :)
chcel som vtedy dorobit par veci (zatvorit ucty, ale poslali ma prec :D doupratovat, preinstalovat windows... a take :) )
Macca je uz prec - prilis sme sa s tym asi babrali
Belgicko uz nejaky ten stvrty rok, zacalo to studiom a potom sa to viezlo :) ale este ze si tu mam kde cvicit rodny jazyk :-P