Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

:D hej hej.. ja mám divné záľuby, to si netreba všímať:) ale to ti poviem, také topánky ani Norika Mojsejová nemá :)) a veľmi sa mi to zatiaľ páči..možno ich aj nosiť budem nakoniec :)
Weva a ty kdeže to si? a Amerike? čo tam porábaš..iba prázdniny? alebo aj škola?

Weva

prisivas si koralky k topankam :) no vidim, ze by som sa mala zamysliet ako tu marnim cas ked nemam robotu, mohla by som tiez trosku tvorit...

Neboj, po najblizsom vysavani bude najneskor prec. Pripadne skus nejaku lampu - mozno sa zaleskne ked zacne z ineho uhlu svietit svetlo...

[zruseny1]

Weva, ja sama som si doniesla ihlu, nit a korálky ktoré si prišívam k topánkam..vedela som že dneska zase bude nuda, lebo šéfa tu nemám, a že takto mi aspoň prjde čas :D dobre to je jedno:D ona sa vyparila :( fakt nám to niekomu pichne do nohy :( som nešika

Weva

fuha, tak to si teda neviem predstavit, ze ti ta ihla akoze putuje po tele bez toho aby sa uz predtym niekde zastavila...

Inak dik, teraz si to budem predstavovat zakazdym ked budem nieco s ihlou robit - ako mi putuje po tele... bleeeh!!!

[zruseny1]

Weva :))) tak to by muselo byť ozaj humorné :)))
akurát včera som začula takú historku, ako jeden človek zomrel kvôli ihle... sa mi nejakým zázrakom dostala do krvného obehu a prepichla mu srdce...a zomrel...no.... neviem...môže sa ničo také stať podľa vás???

[zruseny1]

:DD vy mi teda dávate :D ani jedno ani druhé :D krátim si v robote čas... a zrazu zazvonil telefón, tá ihla mi spadla na zem, videla som presne kam padala...no a teraz ju tam už nevidím nikde... prešla som už celý koberec

Weva

hm... no to by teda bola zahada :) ze prepacte, ale neviem ju najst, ale len pokojne :) :) :)

no hlavne teraz pozor, pozerat kam si clovek sada a kam naboso stupa... taka ihla v nohe nie je nic moc