Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
prepis tie myslienky niecim inym, menej destruktivnym :)
mozno sa ma dobre, vyborne, mozno je niekde na Bahamach s novym kamosom a mozno dvomi ;)
a mozno je jej blbo, mozno je single a mozno uz tehotna a mozno doma pozera panelak...
ktovie :)
kazdopadne, minus jeden tu a minus jeden tam, ale plus jeden tu a plus jeden tam :)
=0
= sme tu pre teba :P :)
stale castejsie myslim na kamosku s ktorou som prerusil komunikaciu. :( strasne ju mam rad ale nechcela ma tak som sa len trapil, ale ked tak rozmyslam tak teraz sa trapim este viac. rozmyslam ako sa asi tak ma, co ma nove, a pod. :( . ako uplne normalka den vsetko vpohode a potom si na nu spomeniem a hned na mna pride smutok. isto si spomeniete niekto na temu co som daaavnejsie zalozil :P a kto nie tak smola.
lost, to jooooo, datelinka samizdá chcela tu z toho román urobiť (((((-: ktovie jak si kočka teraz s rodinkou žije, dlho sa veru neukázala (;
wewa, no ty si jaká mrška nakoniec :DDDD
no tu to málo kedy viazne,... tu sa to mele a mele a mele a mele.... (;
uau, mali ste už niekto melonovo-jahodový čaj? to je kombináci, idem skusiť (:
Len od zaciatku "uhorkovej sezony" - to uz neslo odolat ked to v inych temach zacalo viaznut...
Ale nie, vlastne som chcela mat ten 27.000 prispevok a od teraz sem uz ani nekuknem :)
Wewa, tu je každý vždy vítaní (: či už náš tu dlhšie "šmíruješ"? si sa k nám mohla už dávno pridať (;
A mozno ked sa Macca vrati polovicu prispevkov vymaze ze "Spam" a budeme opat pri 26.945
lost, no tak potom radosť chodiť k zubárovi, je tam samá pekná sestrička (:
oukej, tak sa iďte prevetrať (: však už aj počasie viac praje (;
jaj tak taky implantat - ja ze si si daval zvacsit objem hrude, ale to sa tusim necementuje - no vidim, ze vobec nemam prehlad.. ale ste zlati, ze ste ma takto bez frflania pustili medzi seba a to ani len nebolo po polnoci :)))
este 10 minut a padla!!!!