Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jeeeej aka si mila ku mne :P burka, smrst :D
a ojka ma u mna plus lebo aj ja som verny :) ale ked sa rozhodnem, ze verny nebudem ta nebudem :D :D :D
Vies inko co som nedavno papal? Krupicovu kasu detsku tu taku bez varenia jemnu :) mnam.
ojka je typ verného človeka :) bude neboj, v písomnej forme určite :D
heeej..binghama vynechaj, ten je už obsadený, ja sa deliť nebudem:D
človeče, ty si strašné číslo :D búrka, smršť..nič dobré ti z očí nekuká nezúfaj :D
mám rada tvoj humor:)
myslis, ze mi ojka bude verna? :D Ja si to myslim tiez, ze bude verna, ale nie mne :D
Ak sem pride nejaka nova kocka tak ani nebude mat potrebu tu vodit niekoho nejakeho kamarata lebo tu uvidi skvelych mladych chlapcov ako je system, nezufaj, lost a bing. Pride tu a zabudne na vsetkych ostatnych :D
a ked system na nu zmurkne tak zabudne aj ako sa vola :D :D :D
a prečo to mne hovoríš? nie som tu ani nová, ani nie som chlap :D to si chcel asi Gerodormovi napísať :)))
noo..nerozumiem celkom:D čo sa bojíš, že ti budú chlapi šliapať do kapusty? :D pevne verím, že ojka ti bude verná po všetky veky vekov :))
no keby sme sa mali riadiť tvojím pravidlom, bolo by nás tu pekne veľa :)
a opačne to neplatí, haa? :))) ak sem nakukne nová kočka, tak si nemusí žiadneho parťáka priniesť že? :D aby ti ostala do zásoby :DD
Ale odteraz ked tu pride nejaky novy chlap tak musi tu pozvat aj jednu svoju kamaratku :) tak sme sa s ojkou rozhodli take nepisane pravidlo :D (teda ja som sa rozhodol, ojku tu pisem len aby to bola polahcujuca okolnost) Inko :* rozumies? Lebo budeme ziarlit :D ja, system, lost a binghamik :D
zuzic a lubkovi len to naj k dnesnemu ich sviatku :)
Co sa ojka tyka toho strasenia :) kto povedal, ze by som sa nebal? Co ked mam len huste reci? :D
Ale viem si aj ine formy strasenia predstavit :) bolo by fajn urcite, nepochybujem :)
este dobre, ze to v noci nikomu na hlavu nespadlo :D
:) ej ale sa tu rozrastáme jak naši čierni spoluobčania :)
Gerodorm vitaj medzi nami..asi ti ešte nikto nepovedal aký bič si si na seba uplietol:))
toto fórum, táto téma...závislosť neskutočná :)
ták, kto mi povie čo nového sa tu udialo? :)
Macca a prečo to tu hapalo? sme to moc preťažili za posledné dni? :D
wewa, nooo, španielsko znie super,... hej , hej, dnes cestujem domov a začína voľnoooo ((:
minikalendárik ((:
noo, máme taký pekný dátum, tak touto cestou chcem našej Zuzic zaželať všetko len a len to najlepšie, hlavne toho zdravíčka veľa *-:
a dnes máme i Deň synov a dcér (: (pekný deň)
pred 63 rokmi sa konali ďalšie OH v Londýne (o rok bude repete ((:)
pred 12 rokmi sme pohli spozorovať uplne zatmenie Slnka viditeľné z Európy a Ázie
114. národky by dnes slávil Schöne Náci (bratislavčanom a turistom je táto postavička známa www.google.sk)
a krásnych 35 rokov dnes oslavuje Lubko Višňovský - náš slovenský hokejový reprezentant (: