Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
neštikútalo ma :DD
aaaa práci zdar..pokračujeme pánové, makáme dál :)
Inko pochopil som to spravne :) nemaj obavy :)
No zeny akurat napisete ked musim bezat :)
prajem Vam prijemne prezitie Vianocnych sviakov a stastny novy rok :D :D :D
nie vazne uz bez srandy :) ahojte a nech uz tu pride lost alebo niekto zodpovedny kto tu da na Vas pozor :D
ahojte dievcence
inko, joj, veru hej, všetkých som vas citila v mojich krížoch (((((-: ale neštikúúútalo ma :D
wewa, uau, ovocie som na to veru ešte neskúšala dať... niekedy možno vyskúúúšam ((:
ojka, aj si to cítila ako sme ťa skloňovali? poriadne si sa poprehýbala, však? :) v krížoch
nezúfaj, náhodou :D som ti pochválila humor..a tá burka a smrsť bola samozrejme v dobrom, ako inak :) k starým, chorým a novým treba byť slušný :D
krupicová kaša bez varenia? to je aká? ((((-: granko a maslo, výborná kombinácia... ja zvyknem niekedy si miesto granka dať vanilkový cukor....
ale už som videla ludi, čo si tam dali mletý mak alebo orechy, alebo škoricu... sto ľudí, sto chutí (:
s maslom a grankom je dobra volba, alebo ja mam rada s horucim ovocim, malinami ci jahodami a lebo broskynou .. mnam!!!
Jej krupicovu kasu som uz tiez davno nejedla - babicka mi varievala - doma tusim nemam ani krupicu...
Pekne ste sa tu rozpisali :) smrst, burka, hromy a blesky :)))
slovenske masielko a granko :) mnam, ale momentalne dnes som mal len cistu bez nicoho :) Ta bez varenia je fajna aj cista lebo je uplne jemnuckaa :)
A sklonovali sme Ta, ale len v dobrom :P inak by sme si ani nedovoli ojka :)
no vy ste ma tu riadne skloňovali, človek si nachvíľu odskočí :D
a ked je reč o krupicovej kašičke, s čím ju mate radi? ako ju jedavate?