Prečo ešte nespíte?

ojka

nezufaj, ale nooooo, nemôžeš byť taký sebec (; časom sa možno všetko zmení, a možno sem ešte aj niekto nový zavíta (;

123nezufaj

Ale poznam co by som nepoznal len som to nechcel spomenut aby si nemala argument, ze tu treba viac chlapov :D :D
Ved chodia tu, ale mne sa nevenuju tak mne take netreba :D

ojka

nezufaj, však tu chodí dosť báb, len ich všetky asi nepoznáš (((((-: ja, inko, wewa, lauri, dobra vila, lleilla,sem tam jajka, zuzic atď... tu je báb jak maku (((-:

123nezufaj

Ojka ty mas minikalendariky a ja mam to nepisane pravidlo :D ako to bude vyzerat ked tu pride len sami chlap hm? :D Bude Vam dobre baby co? No, ale mne ne :D :D

ojka

wewa, eeejha, takže babská jazda? dúfam že sa teda večer vydaril....
ešte musím inko zajtra vyspovedať, že jak dnes "žúrovala"...(:
system,tak pekné sny želám... a to jak sa tu ne/rozpíšeme, tak to nemám ani tušáka :D

ojka

Gerodorm, jasné chlape, hačaj si tu k nám (:
fíha, tak tu samí východniari sú, teeeda...
wewuška ahoj , kvaki-kvak, zlatá si (: koľko je teraz vlastne u vás hodín? je tam aká posun? (:
nezúfaj, o taktom pravidle som veru ešte nepočula :DDD ale budiš....heh
Inak, aby ste sa nenechali oklamať, tu chodievajú aj ľudia, čo celkom v pohode spinkávajú :DDd

Weva

No ja som tu len na skok, vratili sme sa z drinku (teda ja klasicky mineralka) v meste a asi umyjem zubky a idem hajde... Len som si povedala,ze pre zmenu napisem aj vecer, nech sa na mna nehnevate, ze vas vecer zanedbavam :)

system

gerodorm :D vitaj v klube takze dalsi vychod :D pekne :D uz sme kolky ? :D 3 ja ? :D idem spat a vela nepiste nech si zajtra mozem precitat v rychlosti ci o mne nebola rec :D

123nezufaj

wevka ahoj :) uz mas vsetky povinnosti za sebou? Tak sa pekne usad alebo si lahni neviem co presne :) vlastne nie lahni, ale lahnite teraz ste dvaja :P

Gerodorm no no presne tak je dobre ak ta kamaratka bude z vychodu :D Inak mas problemy so spankom, ze chces do klubu nespačov?