Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no vsak ich dobre spracuj nie ? :D to co teraz nikdy nebudes jest meso a vajcia lebo MOZU mat v sebe pliagu ? ved aj mrkva moze mat v sebe pliagu aj uhorky mali vraj v sebe pliagu :D jhaaaj weva nestresuj, nebud panovacna a normalne sa napapaj :)
Vsak ale nejde o dietu ale o to ze maso a vajcia co nie su dobre spracovane mozu mat v sebe nejaku pliagu... A zial i dezinfikovat drinkami je zakazane :)
nebol som nikde :D ved nikto nejde :D mozno vecer MOZNO :D .. ale tak musis jest praveze vela a nie drzat teraz dietu :D
Provokater :)))
Ono priznam sa ze co sa jedla tyka, nejake to vajce na makko na nedelnajsie ranajky uz bolo a maso tiez nejem ako podrazku prepecene... ale snazim sa byt opatrna...
Ako bolo na pivku?
:D nebojsa to vydrzis, no ako ja sa nevyznam moc do tych to veci ale ani tiramusi si nedoprajes ? :D
no vsak jasne ze hej... myslis, ze inak by som si tu odopierala pivo, vino, koktaily, sampanske, mojito, gin tonic, sangriu, a tak???
A zeleny caj, cierny caj, kavu, kolu, tonik...
Sushi a tatarak... o krvavom steaku ani nehovoriac???
Vajcia do skla... tiramisu...
Asi som z toho trosku frustrovana :)
co si tehotna ? :P
nemozem - a najma tie belgicke tu, co maju tak 9.4 percent alkoholu a podobne - ze Duvel, ci Leffe ci karmeliet Tripple ajajaj - pokusa ma to, ale som dobra matka :)
Pokusim sa to tomu decku jedneho dna nevycitat, ze co za obety som musela robit :-/
system, pche ,... //-:
ojka nie, kofola v ponuke neni , len pivo :D tak nikto ? :D weva nevymyslaj :D