Prečo ešte nespíte?

system

no vsak ich dobre spracuj nie ? :D to co teraz nikdy nebudes jest meso a vajcia lebo MOZU mat v sebe pliagu ? ved aj mrkva moze mat v sebe pliagu aj uhorky mali vraj v sebe pliagu :D jhaaaj weva nestresuj, nebud panovacna a normalne sa napapaj :)

Weva

Vsak ale nejde o dietu ale o to ze maso a vajcia co nie su dobre spracovane mozu mat v sebe nejaku pliagu... A zial i dezinfikovat drinkami je zakazane :)

system

nebol som nikde :D ved nikto nejde :D mozno vecer MOZNO :D .. ale tak musis jest praveze vela a nie drzat teraz dietu :D

Weva

Provokater :)))

Ono priznam sa ze co sa jedla tyka, nejake to vajce na makko na nedelnajsie ranajky uz bolo a maso tiez nejem ako podrazku prepecene... ale snazim sa byt opatrna...

Ako bolo na pivku?

Weva

no vsak jasne ze hej... myslis, ze inak by som si tu odopierala pivo, vino, koktaily, sampanske, mojito, gin tonic, sangriu, a tak???

A zeleny caj, cierny caj, kavu, kolu, tonik...

Sushi a tatarak... o krvavom steaku ani nehovoriac???

Vajcia do skla... tiramisu...

Asi som z toho trosku frustrovana :)

Weva

nemozem - a najma tie belgicke tu, co maju tak 9.4 percent alkoholu a podobne - ze Duvel, ci Leffe ci karmeliet Tripple ajajaj - pokusa ma to, ale som dobra matka :)

Pokusim sa to tomu decku jedneho dna nevycitat, ze co za obety som musela robit :-/