Prečo ešte nespíte?

123nezufaj

Tamara to še mi pači že, še našol aspon jeden co tu semnu kus pohutori :) Ja by ci išol pomosc s gruľami aspon by me opaľelo na roľi :D aľe ta uz asi nesciham prisc. Potom napis keľo sce maľi miešky :D

Inak ahojte :) Inko chod si lahnut ak Ta taha :) ja som vstal o pol druhej dnes :D

[zruseny1]

nezúfaj:))..nespíme..prečo? to neviem:))) ale ťahá ma to, oči mi klipkajú...ujujuj
ako sobotujete? ja mám dneska tvorivú dieľňu-posledná fáza :D

[zruseny1]

jajka, až taký dobrý tréning to nie je, lebo pri týchto deťoch rozmýšľam, či vôbec budem chcieť vlastné :) ale nie...tak nejaké to jedno, uh....ale dovtedy musí medicína pokročiť, aby boli pôrody bezbolestné :D

a s tou nbs-kou si ma pobavila :D to si musela veľmi ďaleko niekde listovať v téme:)
samozrejme to bol len žart, nehrozí nič také, centrálne banky treba zrušiť v prvom rade...nie nechcela by som tam pracovať :)
a či k tomu treba špeciálny odbor? no minimálne to bankovníctvo :) láka ťa to? tento semester budem mať skúšku u guvernéra... milý to pán makúch... vybavím ti to? :D

jajka001_

to je dobrý tréning inko:) tusim som tu citala ze sa chystas pracovat v nbs, chcem sa ta opytat, na to treba specialny odbor?