Prečo ešte nespíte?

Tamara M

Jasne....už viem,,,,,,sú to zemiakové lokše,,,tie tiež zbožňujem......no milé odteba,že si si dal toľkú námahu....a si aj receptík napísal........

123nezufaj

tamarka to je zemiakove cesto :) si uvaris zemiaky v supke samozrejme pridas aj sol a potom ich prelisujes a pridas do toho vajicko a asi za dve, tri hrste hladkej muky :) cesto sa Ti spoji pekne a môzes ho rozvalkat :) ake velke grulovniky chces je uz na Tebe môzes ich mat velke ako palacinky alebo môzes ich mat male :) Opecies to pekne z obidvoch strach na suchej platni :) ja to mam rad ked to potriem s roztopenym slovenskym maslom a posypem vaniklovym cukrom mnam :)
My u nas to volame gruľovniky, ale urcite to poznas pod nazvom Zemiakove lokše :)

jajka001_

inko, citavam to tu priebezne:) ta nbs ma trochu zaujala lebo som nadobudla dojem ze studujes nieco extra kvoli tomu ze tam chces ist robit, takze to bol vtip :) ach tak. nie nechcem tam ist robit, mam na banky averziu :)

lost

a k tomu sportu nemam slov, zrazu "sportom k trvalej invalidite" neplati ?! :D

media si rozbia zo mna prcu, avsak zabudli ze lost nezabuda.. kazdych 5 rokov menia nazor, presne ako .. keby mali svoj dni.. :D

mne internet zivot predlzuje, ved som stale dieta :D nestasrnem :D:D buhahah :D a tolko smiechu co mam :D:D vsetky vrasky vylestene :D teda vyrovnane :P

lost

ale ten nazov je blbyyyyyy..

cize ja pozeram 60 minut, a skrati mi to zivot o 22 minut ? :D

pche :D ved to MLADNEM a nie starnem :D

mali napisat o 82 mnut :)