Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

lost..presne to som myslela :)
včera si si urobil celodenný výlet? nebolo ťa tu vidno.

tamarka, ano ja som sa to pýtala :) tak my sme zatial na seba nenatrafili..ty si sem chodila asi vtedy, keď ja nie :)

nezúfaj, ty si taký šikovný kuchárko? :) segedín mi príde ako komplikovaný recept...či nie? ešte som ho nerobila :D

Tamara M

Ktosi sa ma tu pýtal, či som tu nová...tak taká staro nová.......niekedy som sem chvíľu chodila, minulú zimu...pamätám si, že vtedy tu bol.....ako aj teraz lost, potom ďatelinka a ojka...taká nerozlučná trojka. Teraz máme v práci odstávku, tak tu trochu zaparám, ale onedlho odídem a nebudem rušiť......pssst..papa

123nezufaj

tamarka no to bolo to najmenej co som mohol v danej chvili urobit, ze hodit sem recept :) ale som rad, ze to poznas lebo je to fajn :)
No ja vom bol v juli chory takze viem o com hovoris. Je to blbe v lete sa natahovat s chorobou, ale snad to rychlo prejde a budes fit :)

vsetkym prajem dobre ranko :)

inko.

práve som dočítala adminskú tému... macca bude v pondelok zase žiariť ako slniečko, keď zas použije svoje delete tlačítko na toho slusnaka:)))

no nič to, kedže všetci spíte a nie je tu ani noha, ani jeden ťuk, idem znovu spať

inkognito.

lost, takže medyiročná zmena je 1,2 (predtým 1,6)
konkrétne z tohoto indexu, sú vylúčené potraviny aj energie.
neviem či nám to ale k niečomu pomohlo:))

jajka, ano ano,vtip to bol:) ja mám tiež averziu, banky majú za poriadne za ušami, ale to yisťujem až teraz postupne pri hľadaní infošiek s práci..zlý odbor som si asi vybrala :D

a čo..aj tak budem robiť niečo iné:D

inkognito.

lost...ja posledn0 dva roky fičím dosť často na filmoch, tam ma trochu mrazilo pri tom článku:D

no tú ECBčku ti hneď pohľadám, len čo oči rozlepím

aa dobré ránko:)

Tamara, ty si tu nová alebo píšeš pod novou prezývkou?:) juj vy východniari, ale nás tu valcujete:)

Tamara M

No o tomto čase, asi všetci buvínkate,čo........aj ja som, ale teraz nemôžem.......bolí ma hrdlo....a fest...a pritom je vonku leto a 30 stupňov...