Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, ja sa priznám, fotečky si robím len na mobile, mám tam pamäťovku a už len cvakam a cvakam... ale raz si kupim aj pekný foťačik (:
system, ahoj, ahoj,... po dlhšej dobe ďalší známi na obzore (:
si ani neviete predstaviť, jak ste mi všetci chýbali (-:O
no jo, mám zakázané hovoriť o koncoch filmoch, tak budem tichúčko ((:
nezufaj, a videl si film "vo štorici po opici"? lebo všetci tento typ filmov ospevujú a ja sa nejak nechytám :D
nezufaj: ja som posleny videl odpocitavanie , a ktory posledny sa ti najviac pacil resp. zaujal ? :D sa pochval :P
lost: 32 Gb je naprd ked ti dojde baterka, ale zas ak si na dovolenke tak ju mas kde nabit v hoteli a pod. ;) takze no prob. ja som sa nad tou problematikou uz zamyslal z mojim fotakom ze kupim este jednu baterku ale baterka mi stoji asi polovicu z celkovej sumy fotaka :D :D
nehovorte ako si vysvetlujete zaver lebo ja to chcem vidiet :D :D :D
ojka naposledy som videl film klikar Charlie :D to bola komedia :D nevravim, ze ma to nejako extra zaujalo, ale to som videl naposledy :D
a ako ste pochopili zaver shutter islandu ? kazdy si to totiz moze vysvetlit inac ;) inac posledny co som ja videl a pacil sa mi bol soul surfer alebo x-meni :)
lost, potom musíš robiť veľa fotečiek a fotečiek a fotečiek a potom nám ich ukážeš (:
inko, ja chcem vidieť aj tie topánočky, už su hotove? (:
shutter island som videla, tiež super podíííívanááá (: takisto odporúčam ...
nezufaj, a aký film taký čo ťa zaujal, si naposledy videl? (:
a losta pošleme na túru niekde prezačiatok SVK + okolie, ale íííívrist je vážne dosť odruky i pre hava :D
nene...neprezradím, ale myslím to úplne vážne :))
nezúfaj...shutter island :) nebudeš vedieť ani kde je sever:)
ojka, joj nepripomínaj mi ju radšej, už som aj na závory zamknutá :) tetka jedna, ešte nespí, počujem STV až sem ku mne:D ona je taká nahluchlá dosť
no mne sa tak nechce spať, ale musím,
aa nezastavaj sa losta..on toho psa iba využíva aby nemusel na tútu...to je ale výhovorka :D veď niekto by ti ho už len postrážil:)
tak čaute