Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nezufaj123@centrum.sk
dobre system napisem Ti rovno aj odkial som ja :D normalne som zvedavy :D
alebo kto by mi chcel napisat este tak : systemq4@gmail.com :D a nezufaj rovno napis odkial si ty ;) nech sa to nemusim pytat tiez :D
lost: ak mas stastie tak to mze byt aj kradnute alebo ako ty vravis ;) chapes :P ale podla mna 80% cina a 20% ostatne :D
nezufaj : daj mail ;)
ojka fakt, ze sa toho nic neudialo, ale aj tak dakujeme slnieckoo :P
a ked Ti napisem mail tak mi tam nenapises? Chcem to vediet lebo si tu jediny z vychodu :( zvysok napr. tamarka tu chodila, ale uz ju tu nevidim tiez z vychodu, ale taky co tu je casto si len ty :) a mimochodom ja nie som z SK :) a na tuning zraze som nebol lebo sa kamaratovi nechcelo :D :D
nie, nie, ja vás tu ešte jedným očkom špehujem (:
system, nového? no čo ja viem, užívam si voľno jak sa len dá (:
tak dáme teda minikalendárik, ale fakt mini((((: sa toho veľa zaujímavého nestalo, akurat už máme utork a pripomíname si:
Medzinárodný deň pamiatky obetí obchodu s otrokmi a na jeho zrušenie
Európsky deň pamiatky obetí stalinizmu a nacizmu
:D nechcem odhalit svoju identitu, uz som tu povedal o sebe viac nez dost :D ale vychod ;) a od teba (SK) to nemam daleko :D bol si na tom tunning zraze ci co to bolo ? lebo ja ne :( nemal som prachy a nejak som nato pozabudol. ale nasral ma ocov brat lebo isiel a neozval sa mi som mohol ist snim. skoda no.
system :) odkial si?
jasne jasne ja viem tiez cernoch tam hral : Michael Clarke Duncan ;) taky medved obrovsky :D (aspon tak vyzeral ):D