Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Nie este nech nejde spat :D ten darcek nam nepovedala :D
ojka ani nie kriminalky skôr take nieco co ja viem :D ine
inko a už sa nebojíš susedy starej kropáčkovej? ((((((: tak pekné sny ti potom prajem, a hlavne si riadne oddychni (:
lost, no dobre, tak benjamínka brať na ívrist nie je zasa až tak oukej, tak ostaň niekde na slovensku (: ale určite choďte niekto potúrovať, lebo je to super pocit, teda aspoň pre mňa (: (druhá vec je, že ja to mám kapánek zakázané, ale no jo, zakázané ovocie najviac chutí, všakže? (-:O)
inko, presne tak, pekne prezraď čo za motiváciu nám to núkaš (: maccka minule ružičky napríklad rozdávala (;
nezufaj,spájať si súvislosti? čiže nejaké kriminálny môže byť? (:
Inko aky darcek od Teba dostane ten kto najdlhsie vydrzi? :D Musis nas motivovat inak to tu zabalime aj my :D ale podla mna ty nas len zavadzas lebo ako som uz povedal si betarka :D
lost betarka=prefikana :D
ojka ja mam rad v podstate kazdy zaner len ma musi zaujat :) ale niekedy mam chut na dramu, inokedy zas na komediu :) mam rad strasne aj zahadne filmy kde treba si spajat casto suvislosti a tak :) romanticke su tiez super :) ale nesmie to byt prehnana romantika taka realna :)
aaach,,nerada, ale musím sa pokúsiť zaspať
kto tu vydrží najdlhšie dostane odo mňa darček :D
tak dobrú noc :)
inko, tak záchodky su originálne :D
filmy, mysteriozne veru môže byť, ale krváky, to zasa nie (-:O
lost, no tak mont iiiivrist je asi dosť ďaleko, skús teda radšej tú kralovu holu ((((:
nezufaj, ty si skôr na komedie, alebo dramy,romantika,... či? (:
ojka, pozri si 21 gramov teda :)
moožno:))
nič dobré mi z očí nekuká..ale ani tebe :DD