Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost: no tak canon mas zarucenu kvalitku, tam niet o com, kapacitu baterie mas sice rovnaku (1000) ale fakt by som zvazil, je pravda ze tie za 10 si mozes kupit rovno 3 ks, ale urcite su to smejdy ktore mozu (ale nemusia) ale mozu pri vyssej teplote sa ti napr "vyliat" vo fotoaparatu a spravit ti tak vecsiu skodu nez baterka za 40 € ;) alebo sa ti baterka "vyduje" (nekvalitne baterie to zvyknu robit, napr nahrady za nokia baterky v mobiloch a pod. alebo v tom uplne najhorsom pripade streli. skodu ti podla mna urcite nepreplatia. ak si ju teda kupis, odporucam po foteni vzdy z fotaka vybrat ;) preistotu. :)
-odkaz odstránený-
-odkaz odstránený-
co vy na to sli by ste sa okupat?
have fun :P
ojka Hangover :D :D konecne niekto komu sa tento film nepaci lebo ja sa nanho nechytam tiez :) ani som ho nedopozeral :D
system :) aky ma naposledy zaujal Ti zoal nepoviem :) nie som uplne filmovy, ale rad si nejaky kvalitny pozriem :)
Mam rad aj filmy z väzenskeho prostredia :)
system, chapes tomuto? :D
aky rodiel je medzi 1 a 2 produktom? :)
to je snad to, ze za nalepku "canon" na baterii zaplatim 27eur navyse ? tj 300%? :D