Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Tamara M

Nedalo mi....tak som nabehla..noooo....o.k.usmievam sa :-)))))))))))))))))))..dakujem za pozbudivé slová. Ja som večný optimista, ale toto je namňa trochu silná káva,,,,ale aj napriek tomu sa pokúsim nejako to znášať, veď nakoniec ešte nič neviem......tak nebudem predsa panikáriť. Musím využiť ten čas,ked nič neviem naplno....a teraz sa idem venovať deťom....papa

[zruseny1]

ano ano, budem držať všetko čo mám:))
nech sa aj tebe darí nezúfaj..no..ja sa idem pomaly pripravovať..tak pekný deň všetkým

123nezufaj

Uz len kvoli mne a Inko mas na usmev dva dôvody tak sa to pokus vyuzit :) nie su to pismenka len do prazdna lebo keby sme chceli tak ani nic nepiseme :) tak si rozmysli ci sa na nas usmejes ;)

Inko potom aj ty daj vediet ako si dopadla :) Aj mna dnes nieco caka a mam z toho obavy, ale nejde o zdravie tak aj mne drzte prsty :)

[zruseny1]

Tamarka, naozaj čo píše nezúfaj je pravda... pori akú má peknú prezývku, musíš k tomuto celému pristupovať presne tak isto..nezúfať...
kvôli deťom a manželovi, a teda..už máš tie výsledky? alebo ťa trápi to čakanie ešte?

ja mám o hodinu a pol jedno vyšetrenie a tiež sa moc bojím... pred polrokom sa mojej lekárke čosi nepozdávalo tak dneska sa uvidí čo bude

nemysli na to..buď tuto chvíľku s nami, prídeš na iné myšlienky, toto fórum je na to ako stvorené...ja tu zabudnem na veľa vecí čo ma trápi...

123nezufaj

Tamarka ja viem, ze je lahke o tom pisat ak sa to mna netyka, ale pocas cakania skus nebyt smutna uz len kvoli svojim deturencom aby to na Tebe nespozorovali, ze sa nieco s maminou deje. Davaj im lasku ako doteraz a nebud podrazdena :) Neboj napokon zistis, ze je vsetko v poriadku :) Navyse ak Ti zacneme vsetci tu drzat prsty tak uz just bude vsetko fajn :) Len sa na nas pekne usmej ano?

Tamara M

Inkognito,,,asi myslíš nato načo ja....áno písala som včera inde.......presne, týka sa to mňa........a radšej idem preč,,,,,lebo mi je z toho doplaču!

[zruseny1]

nezúfaj, no takže lost vyhráva exkluzívnu cenu..presne ako som slúbila :))a to jééé:

može si so mnou písať od 13:00 do 15:00 :DD