Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

lauri, ja moc plavková nie som, ale niekedy aj tie sú...ale len vrchný diel a potom už len kratasky vyhrnuté.... to mi stačí až až (;

Weva

Ojka, fakt - ved tak na poli to asi je najpohodlnejsie. Clvek si aspon nic nezaspini, a potom v plavkach rovno niekam do jazera hop.

A dakujem baby, hadam uz nebude prsat. A drahy bol len na tyzden... Menil robotu, tak dufam, ze sa to casom ustali... Je to riadna fuska, byt furt niekde inde...

ojka

wewa a tvoja drahá polovička kedy príde? išla "len" na týždňovku? či na dlhšie? tak som rada, že sa vám to tam dáva do poriadku (:
no moja ďalšia sesternica to zasa rieši tak, že ide na pole rovno v plavkách, ked sa dá (: a pásiky su potom minimálne, pekne sa ponatiera a hurá do roboty :D

Weva

No som v Belgicku, mali sme tu zopar velkych burok, o 10:00 tma ako v rohu a lejak neskutocny... Nasa pivnica ma tusim tak debilne nerovnu podlahu, ze pozbierala vsetku vodu este od susedov. Tak som aspon slohla pekarom od susedov nejake prepravky a drevene veci podlozila, nech nestoja vo vode... Ale potom sa krpata v brusku zacala mrvit a povedala som si ze kaslat na to, este predcasne porodim :) nech to cert berie tie haraburdy