Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Weva

:) jasne, opatruj sa :)

Aj ja chcem telkuuuuu... nemam, asi si pustim nejake DVD... len mi pracka doperie a ide sa umyt zuby a pozerat nejaky sladak... ved sa ako slamena vdova musim trosku rozcitliviet...

Nejake dobre tipy na film???

[zruseny1]

jaj baby..weva, aj by som odpísala..ale fakt nevládzem::D ani na monitor nevidím, vlastne trochu driemem pri telke..ani nejak nevnímam- neviem či teraz naozaj niečo ťukám alebo sa mi to zdá a stále spím...:)
asi si vás prečítam zajtre

ojka

lauri, tak pokiaľ sa páčia i tebe i priateľovi (takže priateľ, heeeej? (: parada), tak nie je čo riešiť ((:
wewa, sestra to chcela tiež na "boba",... tvar má taký istý, len vlásky dlhšie a dá ich aj do copu... predtým mala tiež fajne dlhé vlásočnice...
ale proti vašim fotkam nenamietam :D
inko, nenormálne horko veru dnes zas bolo, mne sa driemalo už cez obed... dnes asi skoro padnem do periny...

Weva

Vitaj Inko :)

No i ja som taka nejaka omackoidna, a to tu ani teplo nie je :)))

Vsak ono sa to este rozbehne! Aky si mala den?

[zruseny1]

ty si si ostrihala tie dlhé vlasy???? neee..to sa nerobí:D
nebolo ti ich ľúto..mne by asi bolo :)

no deti, nejak ste tu všetci mĺkvi..tiež vás to teplo tak oťapilo ako mňa? zo mňa je úúplná omáčka, asi zaspím :)

[zruseny1]

čaute :)
lauri a teda dala si sa s ním dokopy? supeeeer..teším sa :)

a keď sme pri tom strihaní, asi aj ja končeky trochu ošmýkam

moja farba vlasov je tiež zaujímavá :D spomedzi tmavohnedých až čiernych mi vykúka pár prameňov svetlohnedých vlasov:D ja tomu nerozumiem...že kde sa tam vzali :)