Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

123nezufaj

Dobre ranko vsetkym a a niektorym aj pekne poobedie (lost) :D :D
Ojka nie pri vode som nebol, len na zahradke u kamarata sme chceli, ze nieco porobime, ale v tej horucave nam ostavalo sa len opalovat :) k vode snad cez vikend pôjdem :)
Do kina samozrejme by som chcel aby sla aj nejaka kocka (ojka,inko)lenze to by Vas lost musel vziat z tej BA tu na vyletik co si myslim, ze sa nestane ani o 3 roky :D takze v konecnom dôsledku je tato tema uzavreta :D :D
film este sme s lostom nevybrali :D ale ja by som volil nejaky napinavy mozno trosku aj strasidelny aby sa nejaka kocka (ojka) ku mne pritulila :D :D

ojka.

uaaa, tento náš net... som vám ani pekné sny nestihla zaželať...
ale tak ránečko (: pekný slnečný deň prajem... ((:
nezufaj, takže si bol bronz nachytať? to si bol niekde pri vode sa aj člapkať?(:
lost, to vieš, počas leta-zimy máme prepnuté organizmy, možno preto sa nám raz zdá 22 malo a raz vela (:
ts, chlapi, chlapi... do kina spolu pôjdede, ale babu si tam nepozvete :D či pánska jazda? :D film vyhliadnutý? ((((:

123nezufaj

do kina môzem ist len zo systemom ten je pri mne najblizsie, ale ak chces urob si vylet a skocime niekam :D :D

lost

ale ake vtipne, v zime je 22C vela a v lete je to malo :)

(tj. ak v lete prejdem do izby s 22C je mi zima, v zime je mi horko)

lost

brr akam mi je zima :D

mam tu sice 27C, ale prisiel asi vanok zo spalne :D musim to tam poraidne vychladit pred spankom :)

ale sranda,, potom mi je zima a zakryvam sa :D

tolke plytvanie.. ts...ts...

ale tak, stale lepsie ako spat v 27C.. to je nemozne.. a chudak pes nemoze dychat..