Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak to bude super (: noooo, však ja netvrdím, že tam sú, len mi to príde taký kraj, že by tam mohli byť... ((: ale má byť horko až do soboty, tak podľa mňa budú mackovia niekde zalezení (:
Lauri, tak to bude parada (: a chalupa je na horách? či viac-menej pri meste? pozor potom aby vás medvedíky nezačali naháňať ((:
zdravím vás všetkých, dovolenkujúcich i pracujúcich ((:
tri krát HIP HIP HURÁÁÁÁÁÁ!!!!! HIP HIP HURÁÁÁÁÁÁ!!!!! HIP HIP HURÁÁÁÁÁÁ!!!!!
(((-:
konečne sme tie zemiačky naše krásne z hrudy zeme povyberali.... to bola riadna makačka od rána. Chcelo by to oddych (-:O
ale taký bronz som nachytala, ako keby som bola niekde na dovolenke pri vode :DDD ja stále tvrdím, že pri práci človeka najlepšie opáli (:
lost, nezufajn, tak Titanic sa vam zaľúbil? no dobrá voľba,... ale mňa by to už nebavilo pozerať :D som sa stretla pred pár dňami so sesternicou a mi hovorila, že ten film videla minimalne 40 krát, to je už choré :DDD
Lauri, tak dovolenka?a kde? doma-Slovensko? všade dobre doma najlepšie (: ale aspoň ti vyšlo pekné počasie, tak sa teším... večer sa teda stav, ak budeš mať čas (-:O
Wewka, a už vám tam neprší od vtedy ako vás vytopilo? slniečko vždy poteší (:
Silvester ((: tak tam kde panuje dobrá nalada, tak tam je vždy fajn, no nie? (;
No tu sa aspoň človek zasmeje,ked toto číta......skvelééé........
Ahojte, ahoj Lauri - dakujeme za priania!
Dnes svieti slnko mierne i tu, tak sa tessiiiiim :) a makam uz od rana na plnu paru... Len som sa tiez chcela pridat a zazelat pekny den :)