Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

ojka

lauri, oukej, tak potom čakáme od losta recenziu (((:
jajka, tak to si ma potešila, spoľah na teba, dik (;
nezufaj, no sestra je už veľká, čoskoro 12.r, ale pre mňa to bude stale mala sestra :D len tých búrok sa bojí, ked hrmí...
no zaspala som asi kolo tretej, ale potom sa mi spalo dobre, aj človek sa ráno zobudil to takého chladnejšieho rána, tak super.

inko.

nezúfaj, no veď ja by som sa pridala, ale posledné dni viac spím :D
napr. minulý piatok som prespala pol dňa :D musím si dobehnúť uplynulý týždeň

123nezufaj

Ojka to mi pripomenulo moje detske casy ked som sa aj ja bal a chytal som sestru za rucku alebo aj brata ked som bol maly :) alebo ked som siel na WC musel som ich zobudis aby sli somnou a mal som to len na par krokov a museli pred WC cakat kym nedopišam :)
Aku mas velku sestru?
Hudbu som pocuval napr. taku ako ten link co som teraz pridal.
Kedze pises, ze bol super vzduch predpokladam, ze Ti horuco nebolo, ale aj tak som na Teba myslel ci uz spis alebo sa prevalujes, ale som rad, ze si mala dobru noc :)

Inko no buntosil som mohla si sa pridat :P
Laurinka chod sa prejst vonku na nanuk alebo len tak na pol hodky sa prejdi vonku a nie doma a urcite Ti bude lepsie :)

ojka

nezufaj, ránečko pekné želám teda :D a to sa teraz vstáva? :D že ťa svedomie nehryzie (((((-:
lauri, no to veru hej, nevestičky bývajú krásne (: teraz najbližšie sa kamaratka vydava za bielorusa a o 2 týždne zasa spolužiačka má svadbu, tam sa veru bude tancovaaaaaať ((:
inko, hej, aj ona ma učila (ale len na cvičenia), ale oslovila ma až po skúškovom období. Síce som z toho predmetu bola na opravaku, ale ani to ju neodradilo :D