Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lauri a aj si včera riadne mixovala, ked ti je tak nedobre? /-:
inko, no u nás na intráku chlastá asi každý :D teda aspoň u nás na izbe všetkých 5 báb, tak im to kazím :D ale tak ja si stojím za tým, že sa viem baviť i bez alkoholu, len im sa to nejak nepozdáva :D
kamaratke sa zasa po kave nenormálne drieme :D
joj, inko, ani nespomínaj, ja každý deň rozmýšľam už, že čo a ako bude, počas školy a i po škole, ufff....
laurina...teraz by ťa mal vidieť tvoj frajer:D
ako to chodí u vás?..keď som ja chodila na svadby, tak bolo vo zvyku ísť ešte v nedeľu k svadobčanom k obedu...prípadne len tak posedieť... ale ty asi nepôjdeš lauri že? :D chúďatko jedno vožralé :DD
tak ja keď chcem vyvádzať, tak stačí obyčajná káva :DD uplne vážne..vtedy som iný človek, haha..preto ju nepijem bežne :)
takže ty máš takú veselú spolubývajúcu? :)) tak to je obdivuhodné že si od nej nepochytila nejaké tie chlastajúce návyky :DD my sme boli na intráku všetky také rovnaké....šibnuté aj bez alkoholu:) radosť bolo s nimi bývať:)
mne sa zas pri safri duo dobre učí... joj ojka, až mám krče teraz v bruchu..pri pomyslení na školu... glg... čo len s nami bude...uh... celkom sa aj bojím tohoto posledného ročníka
inko, ja mám zasa spolubývajúcu, ktorá keď si dá 1-2 poháriky, tak sa jej spať nechce , vyvádzala by :D , ale ked si už tak fajne vypije, tak potom už len ľahne a spí... a najväčšia sranda je, že posprí 3-4 hodinky a ráno je fit :DDDDD
nooo, pri safri duo rada upratujem zasa, alebo aj ked je dobrá nálada, tak pustím a bubnujem si s nimi :D
ojka, práveže ja som veľmi dobrá susedka :)) nemôžu na mňa krivého slova povedať
no ale aj také safri duo čo si sem hodila dokáže zobudiť :D
to už je obed? :-/ mne nechutí
laurina je ti už lepšie? :D ja som opicu nikdy nemala..iba takú z kolotočov, na špagátiku :)))
mna nejde opiť, lebo k tomu treba viac pohárikov a ja po jednom dvoch zaspím :D dobre to mám vymyslené čo:)
bru chuť k obedu prajem
www.youtube.com
la bambaaaaaaa
ahojte kočky (:
jeeej, laurina má megaopicu po svadbe? tak teda usudzujem, že bolo super (((((-:
inko, tak ty metalicou susedov budíš? (((-: no teba musia mať radi :D
www.youtube.com