Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Kazda nevesta je krasna :) ale pre tych svojich milych budete stale tie naj nevesty na svete :) aj moja bude ta naj :D
ojka tvoja šéfka ťa teda niečo učila? :) fííha, to je super
môj spolužiak mal raz takú super prezentáciu, a po hodine mu cvičiaca povedala, že ak by mal záujem tak by mohol preacovať pre jej manžela vo firme :)))
taký super dojem na ňu zanechal, u teba to bolo asi podobne
hmm:) niekomu sa muselo dobre spinkať
v noci si dlho buntošil:)
inko, hej, 3+3,... ale tak tú sprchu sprchu nejak neriešime večer, tam je času habadej, horšie to je, ked všetky ráno vstavame do školy alebo do práce, a to mi veru už tie dievčence niekedy v kupelni zavadzajú :D ale ked nám odpoja teplú vodu, a frčí len studená, tak sa zasa o tú sprchu až tak nebijeme :D
noooo, ja budem aj počas školy pracovať, ale už som vedúcej hovorila, že určite tam nebudem tak často, ako cez prázdniny (od rána do večera), ale ona je v pohode, s ňou sa dá dohodnuť, a vlastne ona je aj vyučujúca u nás na škole, takže má tiež školské povinnosti ((-:
lauri, tak sa teda pekne "lieč"... a nemáš nejaké osvedčené recepty na opicu? či to vždy nejak "pretrpíš"?
krasne rankoooo :)
a dobre ste sa zabavili lauri? :) aká bola nevestička? blbá otázka čo? :D všetky sú pekné
a budeš pracovať aj počas školy? lebo ja dosť váham, najprv som bola dohodnutá s vedúcim, že mu budem pomáhať iba do sept. ale teraz sa ma stále vypytuje, či by som mohla aj popri škole robiť
na jednej strane by to bolo lepšie, lebo keď mám veľa času, tak sa šišmem či už s učením alebo písaním práce.. keby som mala aj prácu, tak by som si musla lepšie rozdliť čas a pracovala by som efektívnejšie :D
vy ste na bunke 3+3? fuhaa...dosť to je :) my sme boli iba 2+2... a jedna tam bola málokedy... ale aspoň máte veselšie... a večer sa bijete o poradovník na sprchu však? :))
u nás je tiež zvykom chodiť po svadbe ešte na popravky ((-: