Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Jeeeeeeeeeej naslo mi inkine nozky :D aky som rad a adidasi su fajn :D
Zajtra sfotim ja svoje :D
ahoj kaktusovy kral :D
ojka, tie topánky sú už hotové :D
len asi ich nosiť nebudem, lebo sa bojím, že tie nitky sa mi nejak oslabia a všetky tie malilinké korálky mi odpadnú pri nevhodnej príležitosti (škola, skúška, robota) a ešte sa na nich niekto pošmykne :D
tak keď budeš veľmi poslúchať, tak prekonám svoju lenivosť, nájdem nabíjačku k foťáku...spravím foto...nájdem aj kábel Foto-PC... a hodím to sem :D ale ako vidíš, je to príííííliš komplikované :D
Dobry vecer, akosi vela nas tu je dnes :)
inko, hej, hej, pamatam, a ja raz dúfam, že obmäkčíme tvoje tvrde bankovnícke srdce a hodíš sem aj topanky aj steny :D takže sa nehanbi a pri najbližšej priležitosti očakávam fotečky :D
ale inak aj mne takto tú fotku našlo (: tak nezufaj uvidí nožičky ((:
ojka, ty si jak dobre pamätáš:D steny sem nehodím a topánky tiež nie radšej :D lebo sa hanbím:)
nezufaj, no nenajdeš to tak ľahko, lebo to je zahrabané medzi príspevkami, ale podarilo sa mi to nájsť vo vyhľadávaní tu na stránke....
daj si do okienka "z vrcholu chopka"
to som si pamätala že som do toho príspevku písala lostovi presne toho slovné spojenie :D a mne to našlo, tak by to aj u teba malo nájsť :)
lostík, a čože čo, čo sa ti nechce tentokrát? (:
lost, no však, 20 tisíc hore dole, do by si nikto nebol všimol :D ale dobiehame ich, pomaly :D a to ani silikony nemusíme mať ((((-: