Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost bratmmm, ale naozaj sa mi zdas divny to nie je dobre len nezacni depkarit nech sa deje co sa deje mas mozno len zle obdobie :) kaslat na to.
a nehladal som to dlho lebo mne od inko naslo prispevky len o nejakeho siedmeho mesiaca tohto roku cize bolo jansne, ze to nenajdem, ale inko je zlata a mi to ukaza :) dakujem
lost, včera nás inko označila za inteligentné, realne vyzerajúce vírusy.... tak možno si nainfikovaný :D
inko, nám ženám ide o prírodu, chlapom ide o nohy, dobre som to zhrnula? :D
kuknem z okna mam prirodu, ale kedy uvidim Tvoje nohy asi uz nikdy takze pre mna bola pinta uplne niekde inde Inko :) chapes ma a suhlasis proti mne? :D
Gerodorm, ahoj, ahoj (: kaktusy si dnes náhodou nefotil? (: už tu máme odfotenú aj nezúfajovu mandarinku (:
lost, to čo máš za divný stav :DDD tak to je už zleeee....
inko, komplikovaný postup, ale bude stáť za to to ti garantujem :D a potom ked bude pofotené, tak môžeš topanočky položiť do nejakej vystavnej skrinky (:
nezufaj, sfotíš svoje nohy, či svoje adidasssssy? ((((:
vám unikla pointa tej fotky..hrozné s vami :) tam ide o tú prírodu
ale innak, mám takú úchylku, že z každej túry, každej dovolenky musím mať aspoň jednu nohatú fotku :D
aspoň na nich vidím jak sa mi tie tenisky postupne opotrebúvajú:D
ale lost, aká nuda.....dneeeeska je tu bejby saaamba...samba samba simba..
dan nekonečný a jeho krásne čierne asistentky, jaj keď si na neho spomeniem, nemôžem:D
chro chro:))