Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

123nezufaj

ojka hladal som, ale nemam sancu to najst lebo ma to ani dalej nechce pustit vy si tu pisete uz strasne dlho a mne to od nej naslo len prispevky co pisala teraz v lete dalej nechce mi nasjt. To nic ak bude chciet ukaze este raz, ale si myslim, ze teraz uz k takemu nieco nedôjde ved vieme preco takze tuto temu aj nechajme radsej tak :D Teda ak ide o realne nohy a nie len nejaku srandu lebo ja niesom v obraze ako vy :)
lost to muselo byt aj chutne mnaaaam :) dal by som si

ojka

nezufaj, to ťa aj prestane baviť to hľadanie, ak ti inko nepomôže a nehodí tu tú fotku zas ((-:
lost nooooo, tak to vyzerá super, asi som hladná :D a to som predchvílkou dohryzkala kukuricu (-:O

ojka

lost, dnes som bola v obchode a hádaj, akú pesničku hrali ((((-: som si ju začala potichu spievať, aby nebol trapas, som sa musela ovládať :D

ojka

inko, ja sa teším raz aj na tie tvoje vyšívané topánočky (; a omaľované steny :D
lost, no aká bola tá cukina? chutila? (:
nezufaj, no inko tu už svoje nohy ukazovala, tak to by si musel moc moc moc usilovne listovať, aby si to v týchto stovkách strán našiel (;

[zruseny1]

neboj, pudlov je veľa:)
ale pudlov chodiacich s pánom do auparku do mekáča málo :DD
ja tam nechodím moc rada.. takže šanca že by som ťa vystopovala je minimálna...zato laurina :D si ťa tam raz odchytí a už nebude úniku, haha:)))