Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka hladal som, ale nemam sancu to najst lebo ma to ani dalej nechce pustit vy si tu pisete uz strasne dlho a mne to od nej naslo len prispevky co pisala teraz v lete dalej nechce mi nasjt. To nic ak bude chciet ukaze este raz, ale si myslim, ze teraz uz k takemu nieco nedôjde ved vieme preco takze tuto temu aj nechajme radsej tak :D Teda ak ide o realne nohy a nie len nejaku srandu lebo ja niesom v obraze ako vy :)
lost to muselo byt aj chutne mnaaaam :) dal by som si
nezufaj, to ťa aj prestane baviť to hľadanie, ak ti inko nepomôže a nehodí tu tú fotku zas ((-:
lost nooooo, tak to vyzerá super, asi som hladná :D a to som predchvílkou dohryzkala kukuricu (-:O
lost môzme dat druhe kolo :) co navrhujes?
ojka najdem to :)
lost, dnes som bola v obchode a hádaj, akú pesničku hrali ((((-: som si ju začala potichu spievať, aby nebol trapas, som sa musela ovládať :D
inko, ja sa teším raz aj na tie tvoje vyšívané topánočky (; a omaľované steny :D
lost, no aká bola tá cukina? chutila? (:
nezufaj, no inko tu už svoje nohy ukazovala, tak to by si musel moc moc moc usilovne listovať, aby si to v týchto stovkách strán našiel (;
sa tesim na tie nohy :)
neboj, pudlov je veľa:)
ale pudlov chodiacich s pánom do auparku do mekáča málo :DD
ja tam nechodím moc rada.. takže šanca že by som ťa vystopovala je minimálna...zato laurina :D si ťa tam raz odchytí a už nebude úniku, haha:)))