Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

lost, vstával si pred pol dňom:) to nie je nedávno:)

nezúfaj, že druhé kolo :DD tak lost sem už dával aj svojho psíka, takže musíš ho teraz ty dobehnúť a niečo sem priložiť :)))

123nezufaj

lost pravidla druheho kola su, ze musime potesit nase baby :) ak potesime nase baby a uvidis ake su spokojne tak sa potesis aj ty hm a zabudnes na to, ze depkaris, ze nemas depku :D Ukazeme im svoje nohy teraz :D

[zruseny1]

ale lost...nestraš s depkami :) to sa k tebe vôbec nehodí:)
možno si unavený...dlhodobé návštevy tohto fóra zanechávajú na človeku nejaké následky, - chro chro- som toho príkladom:D

ojka

lost ((((-: hej, presne to, len ja ich malujem aj väčšie, aj menšie, aj farebné, aj šikmé aj trojuholníkové, aj zebrovité a neviem jaké ešte všeliaké :D to je vďačná maľovanka, pri tom ujde rýchlo čas ((((: napr. v škole cez veeeeeeeeľmi zaujímavé prednášky :D

lost

ved ta hra, ked som to sem tam videl v casopise co som si kupil, ked som sa chcel hrat na velkeho, ze ma hyper inteligentne pravidla a nikdy som im nepochopil :D:D:D

lost

to je ak haluuuuuuuuuuuuuz

toto som nikdy nevedel hrat, to je super idealna hra pre cloveka co sa skova do bunkru ked pride vojna :D:D a nebude elektrina :)))

ojka

Gerodorm, super, teším sa, a ešte ak na nejakom bude kvietok, tak to bude super (:
inko, no ešte aby si sa bránila, to by len tak trebalo, žiadne také... tu sa nainfikuje každý dobrovoľne (((: a potom mu už niet pomoci, muhahahahaaaa.... heh