Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
6kil minci:) hmm...zberateľ? :)
ale ja sa svojim menom tiež neviem pekne podpísať...stále inak :D a málokedy sa trafím do môjho podpisového vzoru
zato keď som bola malá tak som mala nacvičené podpisy môjich potenciálnych priezvisiek po frajeroch :D
USBprsty :D :D :D
no neviem neviem :)
ak brat uvidi na stole 6kg minci, i ked len halierov, tak prirodzeny ludsky instikt je "ved 1-2 ked zmizne si nevsimne" :D:D:D
velmi dobre to poznam :o) :D:D::D (z mladi ake ma on :D )
inko.
vidis, ani neviem ako sa podpisujem :D vzdy inak :D
ono ja neviem na aky kurz chodia ti v banke + poistovniach atd, maju tak elegantne podpisy a ja len taky "skolsky lamersky" :D:DD
a vidím že už je tu starý dobrý lost..so svojimi dlhymi prispevkami :)
máš USBprsty? :)
videl si rozprávku roboti? oni si tiez svoje telo pekne vyskladali, a ako tak rástli, menili si ruky nohy trup :)))
ale tak vlastný brat by ti len nič nešlohol:D snáď
no ten autogram -stačí ak povieš ako by si sa podpísal, meno a priezvisko O:-)
weva, veru dlho si tu nebola, aj som si na teba pomyslela, že sa hádam nič vážne nestalo tebe alebo bábätku
ojka
jj presne, s tym vyletom si to trafila :) osobne by som preferoval Mojave Desert :D
V tej psti je Vegas totizto :D:D:D
a kluce bratovi? :) no to by som musel dat z izby prec vsetko okrem rastliny aby som mal istotu ze mi nic "neznizne" a/alebo "nepokazi sa" :)))
I KED... by the time... ked ja sa rozhybem, uz bude mat aj on cca 30, cize vtedy sa mu uz SNAD bude dat verit :)))
Gerodorm
vies co a mi snivalo? :D
ze som si (zrejme od nudy) odrezal prst :D a potom hladal chirurga ci mi to tam prisije :) ale zaujimave bolo, ze ono to tam drzalo aj same, len sa to dalo odpojit :))))
Inkognito
to je take male puzzle zivota :))
obcas chodim na bike aj so psom :D:D
cize to bude zas ultra easy :P
len byt v spravny cas na spravnom mieste :D
a mozno budem dobry a dam aj autogram :))
Pekne ranko sa praje vospolok...
Tento svet je nespravodlivy - kolegyna ide vecer na drink a na druhy den som to ja co ju boli hlava :-/
A to mame za 5 minut 1.5 hodinovu poradu... Ufff - drzte palce a opatrujte sa tu zatial. Dlho som tu nebola, tak som zvedava co je u vas nove :)))
brrr..aká chyba :DD vylomeniny, pardón :))) ma pomýlil názov tej rozborilovej relácie :D tam bolo makké i :D
ranecko (:
nezufaj,zaspat je ludske,tak hlavu hore,den funguje dalej (;
:DDD lost, tá noha..sto bodov :))
a asi máš fajný bicykel.... to "llys" na konci bude asi Kellys :D raz ťa odhalíme :)
ojka ano ano lúšťime občas:) maľované a sudoku..ale nerobila som to už ani nepamätám..asi ani žiadne nemám doma :)
gerodorm...wooooooow..krasne kvety. vidno že k nim máš vzťah...pekne sa o ne staráš, chválim ťa :)))
a inak dobré ráno:)
uf.železnice SR, prosím, dneska žiadne vilomeniny, aby ste si to u mňa nepokašlali ešte viac....jede se domuuu:)))
zaspal som :(
inak pekne rano