Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
maccka, tým nám chceš NENÁPADNE naznačiť, aby sme sa nebodaj všetci správali slušne? :D
Temy s nazvom pomoc su mnamky :)
A nemyslite si, ze ked je zajtra sviatok, tak tu nebudem :)
Tiez si nemyslite, ze ked mam v piatok dovolenku, tak sa tu nezastavim :)
Ja som tu vzdy a vsade, kadu sekundu vasich biednych zivotov :)
...a svojho tiez :D
inko, no jak si ty inko binghamova, tak ja som potom ojka nezufajova ((((((-:
hm, vedela som že lostov brat je tiež nejaký "štupel", lebo som si pomyslela, že ach jaj, súcitim s ním, tiež máme niečo podobné doma :D
presne tak ojka :D ale keď chceš, môžeš ma vyviesť z omylu a povedať teda ako sa voláš :D
no ja ti potom poviem, či železnice sklamali alebo nie:)
weva a tvoj manzel pôjde k porodu?
ojka, lostov brat má trinásť, ak si dobre spomínam... a ak odvtedy nemal narodky :D
najlepší vek :D všetko je problém, každý je zlý:D my to tiež máme doma
jaj, vonku je také perfektné počasie (: niečo by to chcelo ..... (-:O
krásne slnečné poobedie všetkým (:
inko, dnes ja necestujem, tak by mali železnice normálne fungovať (((: ja to mám už odpozorované, že ked ja cestujem, tak nič nie je tak, ako by malo (-:O vravíš, že v práci ti to rýchlo ubieha? :D no vidíš, ja stále tvrdím, že tu na "zdraví" to letí a letí :D
lost, to máš až tak moc "spoľahlivého" brata? :D neboj, on z toho vyrastie :D koľko má vlastne rokov?
rozoberáte podpisové vzory? rozmýšľam, či ja nejaký vôbec mám :D hrozné to je so mnou....
wewka a ako dopadla tá porada? všetko dopadlo v pohode? (:
hm, inko, nikomu nepristanú mena len tebe a systemovi, lebo vaše vieme, že? :D
Hahaha :) no tusim vtedy ani este nebolo take ze mohli byt pri porode - len v cakarni... a mam pocit, ze mnohi by to brali i teraz... ze radsej nechcu vediet/vidiet privela :)
weva :DDD
ano u nas tak isto, ked som sa narodila, sestry to išli ocinovi oznámiť do krčmičky :DD chudák to mal iné nervy vtedy... 40tnik a ďalšie decko na krku :D
No tusim som na ten porod uz pomaly nejako fixovana ;)
No porodil - urcite sa opil dobre s kamaratmi na "oslavu" zatial co mamina "makala" :)))
Ej prazdniny - to sa niekto ma :)))