Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
aká škodoradosť, keď niekto má prázdniny stále:)))
no jasné, k zahraničným sa to nehodí :)
ale pri slovenských si nepomôžem :)
Weva, :D juj ale som sa zasmiala :D že tatko čo porodil:DD ale ja viem, splodil si chcela napísať :)))
to máte také zriedkavé priezvisko, keď tatko frflal? :D
Dakujem Inko (ehm pardon pani inko binghamová) - vsetko je ok (prave ma krpec nakopal lebo som pocas tych 2 hodin porady nic nejedla a ranajky boli davno, tak sa ma skusala upozornit, ze sa jej zrejme upchala pupocna snura ked nic netecie :), tak som jej poslala polku babanu a coskoro sa ide na OBED :))
:) no ja neviem, mne to -va pride take divne - najma ked to prilepuju na vsetky i zahranicne mena... Angelina Joliova a Salma Hayekova a podobne...
Ja som (na sklamanie mojho tatka co porodil tri dcery) vzala meno manzela - nech sme i s krpcom rodina pod rovnakym menom :)
mne sa moje hodí, iba vám nie :D
lebo ste len pc vírusy, nereálne osoby,, raz sa mi to snívalo..bolo to dosť nepríjemné :D
takže nie si Josh? takto klameš starú osobu
noviem ak´meno by sa ti hodilo, podľa mňa žiadne... ani nikomu z vás sa mená nehodia..ani ojke, ani binghimu, ani nezúfajovi:)
ale keĎ už by som ti mala dať meno, tak nejaké hravé, veselé :D
Sebastian:)))
keby to bolo provlastnenie nebol by na konci dĺžeň :) pani Janová...aká? Janová
tá janova sedačka.... koho? janova :D
ale pôvod to má asi práve v tom, čo ty hovoríš..len sa tam možno časom pridal dĺžeň, aby to neznelo až tak moc privlastňujúco
čo sme my nejaký majetok? :)))
ahá, takže už je to jasné..Josha si aj minule spomínal, plus laurina vravela, že máš krásne meno... takže teší ma Josh, ja som inko:DDDD